Instagram

Instagram Hesap Dondurma Nasıl Yapılır? Instagram Hesap Dondurma Direkt Linki

Hesap dondurma sosyal medyadan bir süreliğine kopmak isteyenler için vazgeçilmez bir seçenek oluyor. Popüler sosyal medya platformu olan instagramda kullanıcılarına hesap dondurma imkanı sunuyor. Instagram hesabını bir süreliğine donduranlar paylaşım ve yorum da kaybetmez. Instagram hesabınızı dondurduktan 24 saat sonra yeniden aktif hale getirebilirsiniz. Instagram dondurma işlemi tüm fotoğraf ve videolar ile beğenilerin saklı kalmasını sağlar. Peki Instagram hesabı nasıl dondurulur? İşte detaylar.


Instagram kullanıcıları ayarlar sayfasında “hesap dondurma” seçeneğini bulamayınca bu işlemi nasıl yapacağını araştırıyor. İşte bu kullanıcılar için Instagram dondurma işlemi için yapılması gerekenleri paylaşıyoruz.

INSTAGRAM DONDURMA NASIL YAPILIR?

PC nizden Instagram hesabınıza giriş yapın, profil düzenle kısmından “Hesabımı geçici olarak kapat” sayfasına gelip. Hesabınızı neden kapattığınızı belirtip, şifrenizi girin. daha sonrasında ise en altta Hesabımı geçici olarak kapat seçeneğine tıklayın.

Hesabınız kapandıktan sonra geri dönüş yapmak için Kullanıcı adı ve Şifrenize ihtiyacınız olacak. Bunları bir yere not edin. Şayet pişman olup dönüş yapmak isterseniz, Instagram buna izin vermeyecektir birkaç saat sonra geri dönüş yapabileceksiniz.

INSTAGRAM HESAP DONDURMA, HESAP KAPAMA DİREKT LİNKİ

INSTAGRAM GERİ AÇMA İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

Hesabınızı dondurduktan 24 saat sonra tekrar aktif hale getirebilirsiniz. Dondurma işlemini yapmanız durumunda tüm fotoğraf ve videolar ile beğenileriniz saklı kalır. Ancak hesabınızı  yeniden aktif ettiğinizde hesabınız hemen açılmaz. Bunun için birkaç saat beklemelisiniz. Hesabınızı ilk açtığınızda sayfanız boş görünecektir. Ayrıca takipçilerinizde ile takip ettiniz görünmez. Ancak gönderi sayınızı görebilirsiniz. Birkaç saatin ardından dondurduğunuz hesabınız eski haline kayıpsız şekilde dönecektir.