Instagram Hesabi Nasil Silinir 1

Instagram Hesabı Nasıl Silinir?

Instagram’ı çok sık kullanıyor gibi görünüyorsun. Fotoğraflarınızı ve kısa videolarınızı arkadaşlarınız ve takipçilerinizle paylaşabileceğiniz fotoğrafçılar ve sizin gibi sosyal arılar için mükemmel bir yer. Ancak, Instagram hesabınızı bazı nedenlerle silmeniz gerekebilir. Peki, iPhone veya Android üzerindeki Instagram hesabımı nasıl silebilirim?

iPhone veya Android’de Instagram Hesabı Nasıl Silinir?

Instagram size etrafta oynamak için geniş özellikler sunar ve silmek bunlardan biridir. İzlediğiniz her adım saniye olmasa da dakikalar içinde yapabilirsiniz.

Not: Devam etmeden önce, Instagram hesabınızı silindikten sonra geri alamayacağınızı bilin. Bu nedenle, kısa bir süre için devre dışı bırakmak ve daha sonra geri dönmek istiyorsanız Instagram hesabını silmenizi önermiyoruz.

Instagram Hesabı Nasıl Silinir

Instagram Hesabını iPhone Veya Androidinden Sil

Akıllı telefonunuzda bir tarayıcı açın (yine Google Chrome kullandım) ve adresini yazın: https://instagram.com/accounts/remove/request/permanent/ giriş yapın.

Yukarıdaki bağlantı, Instagram hesabını kalıcı olarak silmek içindir. Hesabınızı sildiğinizde, tüm profiliniz, fotoğraflarınız, takipçileriniz, izleyen, beğenen, yorumlar, videolar ve her şey kalıcı olarak silinecek. Instagram hesabınızı kaldırdıktan sonra, hiçbir koşulda geri alamayacaksınız. Instagram hesabınıza giriş yapamaz ve tekrar aktif hale getiremezsiniz.

Hesabınızı kalıcı olarak silmek için, ‘Hesabınızı neden siliyorsunuz?’ Öğesinin yanındaki açılır menüden bir seçenek belirleyin. Altında bir neden varsa, hesabı seçin ve devam edin ya da başka bir şey seçin.

Hesabımı kalıcı olarak sil ‘üzerine dokunun. Güvenlik nedeniyle, hesabınızı silmek için şifrenizi onaylamanız istenecektir. Tarayıcınızdaki bir açılır pencere eylemi onaylamanızı isteyebilir, Tamam’ı seçin. Hesabınız kalıcı olarak silinecek ve hesabınızdan çıkış yapacaksınız.