Instagram Canli Yayin 3

Instagram Canlı Yayınları Artık Hikaye Moduna Kopyalanabilecek

Instagram’da canlı yayın yaparken özellikle az takipçisi olan kullanıcıların gelen izleyi kitlesinden dolayı morel bozukluğu yaşadığı sıralarda Instagram’ın böyle bir durumu ortadan kaldırmak adına güzel bir özelliği getirerek, canlı yayınlarınızı hikayenizde paylaşmanıza olanak sağlıyor. İşte tüm detaylar.

Instagram’da pek fazla uzun bir süre geçmeden bilindiği gibi canlı yayın özelliği geldi ve bu özelliğin tanıtılması veya duyurulması için ilk zamanlarda bütün kullanıcılara şu arkadaş yayın açtı izlemek için dokunun gibisinden bildirimler gitti. Durum böyle olunca kısa süre içerisinde binlerce kişi bu bildirimleri kapatarak ilerleyen süreçte canlı yayın yapan kişilerin yayınlarından habersiz olduğundan yayıncıların izleyici kitlesi bir hayli düştü. Bu bakımdan canlı yayın yapan kullanıcılar artık 24 saat boyunca hikayesinde canlı yayınlarını paylaşabilecek. Yapmanız gereken tek şey ise canlı yayını bitirdiğiniz anda ekranda yazan paylaş butonuna dokunmanız olacak.

instagram live

Peki Nasıl Çalışacak?

Canlı yayın yaptıktan sonra kaydedilen canlı yayınınız hikayenizde paylaşıldığında, daha sonradan hikayenize bakan kişiler tıpkı canlı yayın yeni başlamış gibi baştan sona doğru yayınınızı izleyebilecek. Ayrıca yayının tamamınca kimlerin gelip gittiğini hatta hangi yorumların yapıldığını bile görebilecekler. Elbette bunla sınırlı kalmayıp yapılan beğeniler de görülecek, kısacası sanki canlı yayın yeniden başlamış gibi tüm özellikleri an ve an görülebilecek.