Overwatch 1 1

İlk Yıla Özel Overwatch Ücretsiz

Shooter oyun kategorisinde en iyi yapımlardan biri olarak değerlendirilen Overwatch ilk yılını geride bırakmaya hazırlanıyor. 1 yıldır sürekli oyuncu kitlesini artırmasıyla büyük oranda başarı elde eden yapımın yeni yıla özel ücretsiz olarak yayınlanacağı ise adeta Overwatch’ı bir kez daha gündem yaptı. İşte detaylar.

Oyun dünyasında sürekli bir gelişim süreci yaşanmaya başladı. Web üzerinden oynanan çoklu oyunlar bir yana dursun artık shooter tarzı serilerde bir hayli ilgi görmeye başladı. Özellikle oyunların yüksek oyuncu sayısı desteği bulunması ayrı bir rekabet ortamı oluşturduğu için bu tür oyunlar kullanıcılar tarafından da daha fazla tercih edilir oldu. Son dönemde bu şekilde öne çıkmaya başlayan yapımlardan birisi de Overwatch serisi oldu. Shooter oyunları içerisinde bir anda liderliğe yürümeye başlayan oyunun E-spor sistemlerine de dahil edilmesiyle beraber yeni oyuna gösterilen ilgi de iki katı artmış oldu.

Artan ilgi ve sürekli genişleyen kullanıcı kitlesiyle beraber 1 yılı geride bırakan yapımın, yeni yılında ise birçok sürpriz haber gelmeye başladı. Blizzard tarafından oyunun yeni yılı için yapılan açıklamalar şimdiden oyuncuların ilgi odağına oturmuş durumda. Verilen haberler içerisinde oyuncuları en sevindiren haber ise Overwatch serisinin ücretsiz olması oldu. Şu an için ücretsiz olarak yayınlanacağı açıklanan oyunun bu sürümüne ilişkin detaylar neler? Hemen belirtelim.

Overwatch

Overwatch Tüm Özellikleriyle Ücretsiz

Blizzard tarafından yapılan açıklamaya bakacak olursak oyunun bütün özellikleriyle beraber ücretsiz olması bekleniyor. İlk etapta ücretsiz versiyon için karakter sınırlaması olacağı konuşulsa da firma yaptığı açıklamada bu iddiaları yalanlayarak oyun serisinin tüm özellikleriyle kullanılabilir bir şekilde ücretsiz olacağını açıkladı. Tabi ki her güzel şeyde olduğu gibi ücretsiz Overwatch serisinde de belli başlı şartlar var. İlk şart oyunun kullanım süresi şartı.

Blizzard sadece 26 Mayıs ile 29 Mayıs arasında yapımın tamamen ücretsiz olarak sunulacağını belirtti. Bu tarihin dışında Overwatch yine eski ücretleriyle kullanıcıların karşısında olacak. Bunun dışında yeni yıla özel etkinliklerin duyurulduğunu belirtmeden geçmeyelim. Overwatch oyunu için düzenlenecek olan turnuvanın detaylarıysa kısa süre sonra yine firma tarafından açıklanacak.