Hydrogen One Ozellikleri Cikis Tarihi ve Fiyati

Hydrogen One Özellikleri, Çıkış Tarihi ve Fiyatı

Üst seviye kamera üreticisi olarak bilinen RED, Hydrogen One adında yeni bir telefonunu duyurdu. Şirket, tanıtım sırasında dikkat çeken bir özellikle büyük beğeni aldı. Holografik ekran özelliğine sahip akıllı telefon geliyor.

Hydrogen One adında gelen yeni telefonun özelliklerine bakıldığında ciddi şekilde tatminkar ediyor. 5.7 inç ekrana sahip olan 2 boyutlu içeriğin yanı sıra holografik çoklu görüntülü ve 3 boyutlu içeriklere ek interaktif oyunlar stabil geçiş yapmasını sağlayarak nanoteknoloji kullanılıyor. RED kurucusu olan Jim Jannard, yeni telefonda kullanılan ekranda hiç kullanılmayan bir teknolojinin olduğunu belirtti.

Motorola’da olan modüller eklenti desteği olacak!

Jannard, yeni telefonda LG Optimus’ta yer alan fakat başarısız olan merceksel ekranın yer almadığını belirtti. Hydrogen One’ın çok fazla deneyim sunacak bir cihaz olduğu ve çok fazla ses sunabilecek bir algoritmayla donatılarak stereo ses sisteminin geleceğini ifade etti. Ayrıca RED, cihazın tüm duyu ve kullanıcıları etkileyeceği konusunda oldukça iddialı. Açıklamalardan elde edilen bilgilere göre Moto Z serisinde olduğu gibi eklenti desteği olacak Hydrogen One’da dijital sinema kamerası gibi birçok işlev olacak. Ayrıca tasarımda bazı değişikliklerin olacağı da öğrenildi.

Hydrogen One Çıkış Tarihi ve Fiyatı!

Hydrogen One adında gelmesi beklenen yeni telefon şimdiden çok ses çıkarmışken cihazın fiyatı ve çıkış tarihi en çok merak edilen konuların başında yer alıyor. Yeni cihaz 2018 yılının ilk çeyreğinde satışa çıkacak. Ön siparişe açık alüminyum olan ürün 1.195 dolar ile geliyor. Titanyum modeli ise 1.595 dolarlık bir fiyatla satışa çıkacak.