Hunt Showdown

Hunt Showdown Oyunu için İlk Tanıtım

Crytek, son yıllarda oldukça son günler geçiriyor. A sınıfı oyunlarına ara vererek online tabanlı oyunlara yönelmesi ve istediği ilgiyi alamaması nedeniyle zarar etmesi sonrasında, yapımın bir bir ofislerini kapatmaya başladığını gördük. Bir dönemin oyun devinin bir bir ofislerini kapatması ise her ne kadar yapımın yeni oyun sunmayacağını gösterse de beklenmedik bir şekilde oyun devi Hunt Showdown isimli yeni bir oyun üzerinde çalıştıklarını duyurmuştu. Şimdi ise oyunun yeni detayları ortaya çıkmaya başladı.

Hunt Showdown, tam anlamıyla çok yönlü bir oyun. Çoklu oyuncu desteğiyle beraber oyunda hikaye modunu da rahatlıkla oynayabiliyorsunuz. Bunun için oyunda sunulan yapı ise oldukça ilginç. İlk olarak hikaye modunda oyunun kötü karakteri hakkında bilgi toplayıp o karaktere ulaşarak yok etmeye çalışıyorsunuz.

Kötü karakteri öldürdüğünüz zaman ise oyunda ekstra bir başarım elde edebiliyorsunuz. Her kötü karakter için farklı bir başarım elde edebiliyorsunuz. Fakat elde ettiğiniz başarı sadece hikaye modunda devam etmiyor. Çoklu oyuncu modunda da tüm rakipleriniz elde etmiş olduğunuz başarıyı biliyor ve onu sizden almak için elinden geleni yapıyor.

Hunt Showdown bu yapısı ile bambaşka bir oyun olarak karşımıza çıkacak. Bunun dışında Hunt Showdown hakkında bilinmesi gereken bir diğer yön ise oyunun tamamen gerçek zamanlı olması. Yani şöyle ki Hunt Showdown oyununda karakteriniz ölecek olursak. Anında kaldığınız yerden devam edemiyorsunuz. Bunun yerine kazandığınız tüm başarımlar gidiyor ve oyunda doğrudan yeni bir başlangıçla karşı karşıya kalabiliyorsunuz.

Hunt Showdown İlk Tanıtım

Sadece Crytek tarafından yayınlanacak olması bile Hunt Showdown oyununu gündem yaparken, farklı yapısı da oyunun bir hayli ilgi çekmesini sağlayacak. Bu noktada yeni oyun için gelen oynanış videoları da yapının ilk örneklerini ortaya koyuyor. İşte Hunt Showdown için ilk tanıtım videoları

https://youtu.be/XG-OKxLfOSs