d5181d2f2a80f502263f3f2ef8fcc201050edcf7 1
Humble Bundle

Humble Bundle 16 TL Fiyatı Olan Oyun Ücretsiz Oldu

Humble Bundle, bıraktığımız aylarda bazı oyunları ücretsiz yaparak oyunlara kampanya getirmişti. Yapmış olduğu kampanyalarda Deponia: The Complete Journey’i de bu oyunların arasına dâhil etti. Bu oyun birçok kullanıcı tarafından beğeniliyor ve çok sevilen bir oyundur.

Humble Freebie kampanyalarının arasına son dönemlerde keyifli bir şekilde vakit geçireceğiniz samimi macera oyunlarından Deponia: The Complete Journey eklemesini de yaptı.

Ücretli olan bu uygulamayı ücretsiz duruma getirerek macera severleri bu oyunla buluşturdu. Tabi bu oyun kodunu almanız için de çok az bir süreniz kaldığını da belirtelim süresi bitmeden bu oyuna sahip olabilirsiniz. Yarın itibariyle kampanyası sonlanacak olan oyuna sahip olmak için bu alana tıklamanız durumunda oyunla alakalı olan sayfaya ulaşacaksınız.

a091e903 0e7d 43b4 9845 cc0f04338d8b 1

Resimde de görmüş olduğunuz gibi “GET THE GAME” butonuna basarak oyunu eklemiş olacaksınız. Oyunun kısa bir süresi olduğunu tekrar belirtelim ve bu aşamadan sonra mail adresinize ya da kütüphane alanınıza giderek gelecek olan link kısmından Steam koduna ulaşabilirsiniz. Eğer bu oyunun nasıl oynandığı konusunda da bir fikriniz yoksa kanallardan nasıl oynandığını izleyerek macera oyununa sizde katılabilirsiniz.