Huawei P20 Pro

Huawei’den Premium Servis Programı Kapsamında Ekran Garantisi

Huawei P20 serisi için satın alma tarihten itibaren başlayarak, bir ay içinde ekranınızın kırılması durumunda, Cihazınız garanti kapsamına alınarak ekranı ücretsiz olarak değiştirilecek.

Huawei’nin satış sonrası servis garantisi kapsamında amiral gemi telefonları arasına HuaweiP20 serisini de aldı. Garanti kapsamında cihazların ekran veya arka kapak hasarı ücretsiz olarak sağlanacak.

Huawei P20 Serilerinin Ekran Değişim Süresi Ne Kadar?

Huawei Türkiye’nin yaptığı açıklamaya istinaden P20 serisi cihazları satın alanlar için premium servis programı kapsamında olacak. Dolayısı ile satın aldığınız tarihten itibaren geçerli olmak üzere 1 ay boyunca P20 lite’dayaşanabilecek bir ekran hasarı, ücretsiz olarak karşılanacak.

Huawei P20 ve P20 Pro cihazlarda ise yine satın aldığınız tarihten itibaren geçerli olmak üzere, 3 ay boyunca, ekran veya arka kapak hasarlarından biri  ücretsiz olarak giderilecek.

Ayrıca Huawei direkt destek alamayan P20 Lite, P20 ve P20 Pro kullanıcılarına  kapıdan kapıya servis hizmeti sağlıyor. Bu servis sayesinde hasar gören telefon kurye tarafından istenilen yerden telim alınıyor ve onarım sonrasında  istenilen yere ekstra ücret ödenmeden 3 gün içinde teslim ediliyor.

Huawei P20 Pro‘nun resmi satış fiyatı 4999 TL, Huawei P20 3999 TL, Huawei P20 Lite ise 2399TL satış fiyatı ile alınabiliyor.