Huawei
Huawei

Huawei Türkiye Hedeflerini Yüksek Tutuyor

Çinli teknoloji devi Huawei, akıllı telefon pazarında hızla yükselmeye devam ediyor. Türkiye için de gelişmelere imza atan Huawei, dünyada en çok satılan telefon markası olarak ikinci sırada yerini aldı. Hedefi dünyada Samsung’ un tahtını alarak ilk sırada yerini almak istiyor. Türkiye’de de hedefini %35’e çıkardığını belirtelim.

Bunlar iyi gösterilen yönleri aynı zamanda mahkemelik olduğu durumları da olan şirketin, bu sıkıntıları göz ardı etmeden yükselmesine devam ediyor. Seth Wang, Türkiye pazarının geçen sene durgun geçtiğini fakat bu sene yükselişte olduğunu belitti.

Huawei
Huawei

Aynı zamanda teknoloji konusunda oldukça ilgili olduğumuzu da belirtti ve fotoğraf çekmeye de çok meraklı olduğumuzu dile getirdi. Huawei olarak iyi hizmet verebilmek için ilk mağazalarını İzmir’de açtığını ve devamının geleceğini de söyledi.

Seth Wang, yapay zekanın kameralar üzerinde etkisi daha fazla olduğunu belirtti. Fotoğraf çekme deneyimini de başka bir hale taşımaya çalıştıklarını ve aynı zamanda yeni teknolojiler ortaya çıkaracaklarını belirtti. İlerleyen zamanlarda Çinli teknoloji devi Huawei, daha da gelişim gösterecek ve yeni teknolojilerinin ne olacağı şimdiden merak konusu.