huawei
huawei

Huawei telefonlar Twitter uygulamasından indirilen fotoğrafları otomatik siliyor

Huawei kullanıcılarının Twitter üzerinden indirmiş olduğu resimler, telefonların hafızasından otomatik bir şekilde siliniyor. Bu sorunun ise şuan Çin’de yaşandığı belirtildi.

ABD ve Çin arasında süren gerilim en çok Huawei’yi etkilemiş durumda. Geçtiğimiz haftalarda üçüncü parti arayüzlerin Huawei model cihazlarda yasaklandığı haberi gündemi sallandırmıştı. Bugün ise Twitter uygulaması için bir haber geldi. Uygulama üzerinden indirilen fotoğraflar otomatik olarak siliniyor.

Huawei mi, Twitter mı?

Twitter uygulaması ile indirilen resimlerin kendiliğinden silinme sorunu Çin’de yaşanıyor. Bunla beraber Twitter’a tarayıcı üzerinden girip indirirseniz bir silinme durumu olmuyor. Sadece uygulama üzerinde yaşanan bu sorun kullanıcıları bezdirmiş durumda. Bir reddit kullanıcı ise Honor Note 10 model akıllı telefonuna gelen 3.5 MB‘lık güncellemeden sonra bu sorunun yaşandığını söyledi. Ancak aynı kullanıcı P20 Pro model cihazında bu sorunun olmadığını dile getirdi.

Bazı kullanıcıların ise Twitter uygulama sürümünü düşürerek, yani bir önceki sürümü yükleyerek bu sorunu çözdüklerini belirtiyor. Bakalım Twitter mı, Huawei mi bu sorunu çözecek bekleyip göreceğiz.