Huawei Nova 5 1

Huawei Nova 5 Pro, Nova 5 ve 5i İle Birlikte Duyurulabilir

Huawei Nova 5 ailesinin Nova 5, Nova 5i ve Nova 5 Pro telefonlarıyla sınırlı olmasının yanı sıra dördüncü model olarak Nova 5i Pro da var. Çin’in JD.com sitesinde bir liste Huawei Nova 5i Pro’nun varlığını göstermektedir. Yeni telefonun 21 Temmuz’da diğer yeni Nova serisi telefonlarla birlikte piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bu arada, e-ticaret web sitesinde yer alan hizmetler temel özelliklerine dikkat çekiyor. Nova 5i Pro’nun çift arka kamerası ve geleneksel ekran çentiği var gibi görünüyor. Ayrı olarak, bir promosyon videosu, Nova 5 telefonlarının çoklu renk seçeneklerine işaret ediyor.

Huawei Nova 5

Huawei Nova 5i Pro Özellikleri

JD.com web sitesinde Huawei Nova 5i Pro’nun listelenmesi, çift selfie kameraları barındıran bir ekran çentik tasarımını vurgulayan net renderler sunar. Arkada, telefon LED flaş ile birlikte dikey olarak hizalanmış çift kamera kurulumuna sahip görünüyor. Ayrıca arkaya monte edilmiş bir parmak izi sensörü de bulunmaktadır.

Bununla birlikte, çevrimiçi liste, Huawei Nova 5i Pro’nun herhangi bir temel özelliğini ortaya çıkarmamaktadır. Telefon en az siyah ve yeşil renk seçenekleriyle geliyor.

Nova 5i Pro’nun 21 Temmuz’da Huawei Nova 5, Nova 5i ve Nova 5 Pro ile bir araya gelmesi bekleniyor. Lansman etkinliği Çin’de gerçekleşiyor.

Resmi lansmandan önce biraz yutturmaca oluşturan Huawei, Weibo hakkında Nova 5 modellerinin çoklu renk seçeneklerini ortaya koyan bir tanıtım videosu yayınladı. Videoda özellikle siyah ve yeşil renklerde Nova 5 telefonu gösteriliyor.