Huawei Nova 2 incelemesi 696x356 1

Huawei Nova 2S’in özellikleri belli oldu

Yıl sonuna kadar tanıtılması beklenen Huawei Nova 2S’in özellikleri ortaya çıktı. Akıllı telefon güçlü donanımsal özellikleriyle üst seviye cihaz kullanıcılarına hitap ediyor.

Yalnızca birkaç gün önce Mate 10 Pro modelini satışa sunan Huawei, şimdi de Nova 2S ile gündeme geldi. Çinli akıllı telefon üreticisinin gizemli modeli Nova 2S, tahminlere göre 2017 senesi sonlanmadan önce tanıtılacak. Yani yalnızca bir ay içerisinde akıllı telefonun tanıtılacağı ve muhtemelen satışa sunulacağı söylenebilir.

Daha önceden sızdırılan fotoğraflarıyla kendinden söz ettiren Huawei Nova 2S, beklenenin aksine orta seviye yerine üst seviye cihaz kullanıcılarına hitap eden özelliklerle geliyor. Huawei, Mate Pro 10 ile bu sene içerisindeki ikinci amiral gemisini satışa sunmuş olmasından dolayı orta seviyeye hitap eden bir cihaz üretmesi bekleniyordu. Ancak görünüşe göre şirketin daha farklı planları var.

Huawei Nova 2S özellikleri

  • Kirin 960 işlemci
  • 6 inch ekran boyutu, 2160 x 1080 ekran çözünürlüğü (18:9)
  • 20 MP ve 16 MP arka kamera, 20 MP ön kamera
  • 6 GB RAM
  • Android 8.0 Oreo işletim sistemi

Akıllı telefonun bilinen özellikleri şimdilik bu kadar. Aralık ayında Huawei’in birkaç akıllı telefon tanıtacağı biliniyor ve Nova 2S de yüksek ihtimalle onlar arasında bulunacak.