Huawei Mate 10 Lite için yüz tanıma güncellemesi hazır!

Huawei Mate 10 Lite, Full View Ekran ve 4 kamerasıyla sunduğu deneyiminin içerisine yüz tanıma teknolojisini de ekleyerek hızına hız kattı.

Huawei’nin Mate 10 lite yüz tanıma teknolojisi herkesi şaşırtmaya devam ediyor. Yüzünüzü birçok farklı açıdan yakalayan akıllı telefon milisaniye içerisinde ekran kilidinizi açıyor. Yüz tanıma ile açılan ekranla beraber yüzünüzü tanıyan ekranı da tek dokunuşla açabilirsiniz.

Yüz tanıma teknolojisine sahip Mate 10 Lite ayrıca bildirim bilgilerinizi akıllı ekran kilitleme ve ekran bildirim seçenekleri için size bir çok seçenek sunmakta. Kişiden kişiye göre değişen bu seçenekler kimisi için yüz tanıma ile içeriği göster olurken, kimisi için ekran kilidi açıldıktan sonra seçiliyor.

Huawei Mate 10 Lite için yüz tanıma güncellemesi hazır1

Çok Kolay ve Çok Güvenilir

Oldukça kolay ve çok kullanışlı olan yüz tanıma özelliğinde ayrıca üç farklı güvenlik söz konusu.

İlk güvenlik yüz bilgisi depolama özelliği oluyor. İkincisi sadece yüzünüzü tanıdığından emin olmak adına yüzden fazla yüz tanıma noktası belirliyor. Sonuncu füvenlik ise sizden başkasının ekran kilidini açmaması adına bir önlem bulunuyor.

Huawei Mate 10 Lite için gelmesi beklenen yüz tanıma güncellemesi 3 Mart 2018’e dek tüm cihazlara kademeli bir şekilde gelecek.