Huawei Mate 10 16 Ekimde acilacak

Huawei Mate 10 16 Ekim’de açılacak

Huawei’nin bir sonraki önemli amiral gemi telefonu olan Mate 10, Polonya’nın web sitesinde TableTowo’ya göre 16 Ekim’de açığa çıkacak ve GSMArena tarafından toplanacak.

Mate 10’un piyasaya sürüldüğü tarih hakkında çok fazla şey bilinmiyordu ancak, bir önceki Mate cihazına benzer bir fırlatma döngüsünü izleyeceği hariç, Eylül ayında açılışı işaret ediliyor.

Ancak, Münih, Almanya’daki bir etkinlik için 16 Ekim tarihi öne sürüldü.

TableTowo, Mate 10’un 6.1 inç ekrana sahip olacağını ve daha büyük bir kardeşinin yanında küçük bir Mate 10 Lite‘nın duyurulacağını belirtti. Lite sürümünün Samsung Galaxy S8 ile aynı olan 5.8 inç ekranı olduğu söyleniyor.

Fiyat olarak, TableTowo, Mate 10’un yaklaşık 1.100 $ ‘a mal olacağını ve bunun çok fazla para olduğunu belirtti. Fiyatı haklı çıkarmak için bazı ciddi üst düzey spektler ile birlikte gelmesini umalım.

TableTowo daha önce duymadığımız bir kaynaktır, dolayısıyla geçerliliği hakkında yorum yapamayız, ancak söylentilerde olduğu gibi bu bir tutam tuzla alınmalıdır.

Huawei’nin tüketici bölümü başkanı Richard Yu, daha önce Mate 10’un şirketin şimdiye kadarki en güçlü cihazı olacağını ve Apple iPhone ile rekabet edebilecek durumda olacağını söyledi. O kadar ki, ancak daha ön plana çıkacak, daha gelişmiş bir kameraya ve daha uzun bir pil ömrüne sahip olacak.