huawei-katlanır-telefon

Huawei Katlanır Telefon Üretecek!

Akıllı telefon pazarına yepyeni bir soluk geliyor! Geçtiğimiz günlerde ZTE isimli marka katlanır telefonunu tanıtmıştı. ZTE’ye katlanır telefon alanında oldukça güçlü bir rakip geliyor.

Son zamanlarda ortaya çıkardığı üstün özelliklere sahip telefonları ile adından sıkça söz ettiren ve satış konusunda Apple’ı sollayan Huawei yepyeni bir soluklu telefonu ile piyasanın tozunu attıracak gibi duruyor.

Konu hakkında resmi açıklama yapan Huawei yöneticisi Richard Yu, katlanır telefon alanında çalışmalara başladığını belirtti. Hala üzerinde detaylı çalışmalar yürütülen modelin önümüzdeki yıllarda raflardaki yerini alacağı belirtildi.

Katlanır Ekrana Sahip Huawei!

Katlanır telefon hakkında detaylı açıklama yapan yönetici ayrıca telefonu üretmeden önce farklı bir mekanik tasarıma ve daha gelişmiş bir esnek ekran teknolojisine ihtiyaçları olduğunu bildirdi. Şu an ki modelde açılan iki ekranın arasında bir boşluk kaldığını ve bu boşluğu istemediklerini bildirdi. İstenilen modelde ekranların açılması ile kesintisiz bir görüntü sunmayı hedeflediklerini bildirdi.

Genel telefon satışları konusunda da açıklama yapan Yu, akıllı telefon pazarındaki yükselişlerini sürdürmek ve Samsung ve Apple gibi köklü firmaları sollamak istediklerini bildirdi.