Huawei

Huawei Eylül 2017’de İphone’u Devirmeye Hazırlanıyor!

Huawei CEO’su, yeni çıkaracakları akıllı telefonun Eylül 2017 de tanıtılacağını ve adının Mate 10 olduğunu netleştirdi.

Açıklamasında da iPhone 8‘den daha güçlü olacağını söyleyerek; bir nevi Apple‘a boy gösterdi diyebiliriz. Huawei CEO’su Richard Yu, Mate 10‘in tam boy ekran, daha uzun süreli pil ömrüne, daha hızlı şarj olanağına, daha iyi kameraya sahip olacağını ifade ederken; aynı zamanda Apple ile rekabet etmelerini sağlayacak diğer özellikleri Mate 10‘a dahil edileceğini belirtti.

Apple rakipleri karşısında iphone’lar da genellikle rakipleri karşısında daha az yetenekli işlemci ve daha az bellek koyuyor. Ancak rakipleri var olan Apple marka imajının altında kalmamak adına hem daha çok satış adedi yakalamak hemde teknik özellik yarışına giriyorlar. Her ne kadar bu yarışa girseler de insanların tercihleri satış rakamlarının belirlenmesinde en büyük etken olmaya devam ediyor diyebiliriz.

Huawei Mate 10 Ne Zaman Satışa Çıkacak?

Huawei’nin Mate 10‘u Eylül 2017 de Berlin’de düzenlenecek olan tüketici elektroniği fuarı olan IFA 2017‘de Mate 10‘u tanıtabilir. Bu açıklama ile beraber Mate 10’ da kullanılacak olan donanım Apple’ın iPhone 8, iPhone 7S ve iPhone 7S Plus’ta kullanacağı miktardan fazla olacağını bekleyebiliriz.