Huawei Honor Band A2 1 1

Huawei Honor Band A2 Özellikle ve Fiyatı

Üst seviye akıllı telefonlarıyla kendisini kanıtlamış markalardan biri olan Huawei, kısa süre önce yeni seri akıllı bilekliklerini tanıttı. Markanın yaptığı tanıtımla beraber Huawei Honor Band A2 bileklerinde kullandığı teknoloji de ortaya çıkmış oldu. İşte detaylar.

Akıllı saat ve akıllı bileklik teknolojisi giderek yaygınlaşmaya başladı. Bu alanda liderliği elinde bulunduran Apple’ın attığı adımları da düşünecek olursak akıllı saat sektörünün ne denli potansiyeli olduğunu göre biliyoruz. Tabi ki her ne kadar Apple’ın öne çıktığını görsek de bunun dışında akıllı saat alanında da yavaş yavaş kendisini göstermeye başlayan markalar var.

Bu markalardan birisi de Huawei, Apple’ın en büyük rakiplerinden biri olarak gösterilen Huawei, akıllı saat alanında da markayı yakından takip etmekte. Markanın bu alanda son ürünlerinden birisi de Huawei Honor Band A2 serisi oldu. Çok kısa bir süre önce tanıtılan yeni akıllı bileklik serisinin gerek özellikleri gerekse de fiyatı bir hayli beğeni topladı. Hemen saatlerin özelliklerine geçelim.

Huawei Honor Band A2

Huawei Honor Band A2 Özellikleri

İlk olarak tasarımdan bahsedecek olursak Huawei Honor Band A2 akıllı bilekliklerin dikdörtgen bir ekrana sahip olduğunu söyleyebiliriz. 0.96 inç OLED ekranla beraber gelen akıllı bilekliğin dikdörtgen ekranlarından kordonlarına direk geçiş, bütünleşik bir tasarım ortaya konulmasını sağlamış. Bunun dışında Huawei Honor Band A2 akıllı bilekliklerinin özellikleri de eksi serilere göre çok daha başarılı.

Ekranın arka kısmında yer alan kalp ritim ölçer bölümü ilk detayı olan akıllı bilekliğin üzerinde daha birçok sensör var. Özellikle saatin üzerinde yer alan sensörler içerisinde hareket sensörleri dikkat çekmekte. Bu sayede kullanıcıların aktivite takibini yapabilen Huawei Honor Band A2, bunun dışında uyku izleme, adımsayar, hatırlatıcı gibi sistemlere de sahip olmasıyla öne çıkıyor.

Genel kullanımıyla bu şekilde beğeni toplayacağı düşünülen akıllı bilekliklerin toplamda 18 saati bulan pil ömrü ve suya toza karşı IP67 sertifikası da ekstra özellikleri arasında. Sadece bu özellikleri bile ilgi çeken akıllı bilekliğin fiyatının ise oldukça uygun olduğunu eklemek gerekiyor. Huawei Honor Band A2 akıllı bileklik için açıklanan fiyat sadece 30 dolar. Rakiplerine göre markanın bu fiyatla beraber tercih sıralamasında ilk sıralarda yer alacağı kesin.