Huawei Honor Band 3 1 1

Huawei Honor Band 3 İçin Çıkış Tarihi Ortaya Çıktı

Akıllı telefonlarıyla daha çok önde olan Huawei, şimdilerde de yeni akıllı bantlarıyla adından söz ettirmeye başladı. Akıllı telefonlarına eşlik edecek olan yeni bantları Huawei Honor Band 3 ile gündemde olan markanın son olarak yeni seri Huawei Honor Band 3 modelinin çıkış tarihi ortaya çıktı. İşte detaylar.

Akıllı telefonlarla beraber en çok kullanılan akıllı teknolojiler içerisinde saatler ve bantlar geliyor. Doğrudan telefonlarla bağlantı kurabilen bu teknolojilerde kullanıcıların hem günlük olarak aktivite verileri takip edilebilir hale gelirken hem de telefonların kullanımının zor olduğu alanlarda da bu ürünler kullanıcıların en büyük yardımcılarından biri oluyor.

Son olarak akıllı saat teknolojilerinde Apple Watch saatlerinin lider olmasıyla beraber bu alanda birçok yeni teknolojiyle de karşılaşmış olduk. Apple’ın en büyük rakiplerinden biri olan Huawei’de son dönemde Apple Watch’ın yükselişine karşı yeni ürünler sunmaya başladı. Bu yeni serilerden birisi de Huawei Honor Band 3 olacak. Tam anlamıyla bir akıllı saat olmasa da rakiplerinden öne geçen birçok özelliği bulunması beklenen Huawei Honor Band 3 serisi detaylanmaya başladı.

Huawei Honor Band 3

Huawei Honor Band 3 Nasıl Özelliklerle Gelecek?

Son olarak Huawei Honor Band 3 serisinin ne zaman çıkış yapacağı konusunda yeni bilgiler elde edilmiş olsa da öncelikle saatlerin ne gibi özellikleri olacağından bahsedelim. İlk olarak akıllı bantlarda kalp ritim ölçerlerinin bulunacağı belirtiliyor. Yenilenmiş sensör teknolojisiyle beraber çok daha doğru sonuçlar vermesi beklenen Huawei Honor Band 3 akıllı bilekliğinin bunun dışında OLED ekranlarıyla gelmesi bekleniyor.

Aktivite bildirimlerinden, spor takibine kadar her konuda yeterli bir model olarak değerlendirilecek olan yeni serinin ayrıca suya karşı dirençli olacağı ve IP68 sertifikasına da sahip olacağı iddiaları var. Akıllı telefonlarla doğrudan bağlantı kurarak her türlü bildirimi almanızı sağlayacak olan Huawei Honor Band 3 serisinin tüm bu özellikleri ise 12 Haziran’da netlik kazanacak. Yayınlanan tanıtım afişine göre yeni akıllı bileklikler 12 Haziran da tanıtılacak ve bilekliklerinde çıkışı da yine Haziran ayı içinde yapılacak.