Huawei Honor 9 1 1

Huawei Honor 9 Detayları Belli Oldu

Huawei artık çok kısa aralıklarla sürekli yeni telefonları piyasaya sürmeye başladı. Akıllı telefon devinin son olarak amiral gemisi modellerini piyasaya sürdüğünü gördük. Şimdi ise Huawei Honor 9 akıllı telefonlarının da hazırlandığı açıklandı. İşte detaylar.

Huawei, Apple’ı yakalama çabasından mı yoksa akıllı telefon dünyasında yer etme çabasından mı bilinmez ama teknoloji devi sürekli olarak yeni akıllı telefonları piyasaya sürmeye devam ediyor. Samsung ve Apple’da çok daha fazla model üretmeye başlayan Çinli teknoloji devinin yeni telefonlarından bir diğerinin de Huawei Honor 9 olduğu öğrenildi.

Kısa süre önce ne zaman tanıtılacağı konusunda da bilgi verilen akıllı telefonların önümüzdeki hafta içerisinde tanıtılması bekleniyor. Telefonların önümüzdeki hafta tanıtılacağının açıklanmasına karşın şimdiden Huawei Honor 9 için beklenen özelliklerde ortaya çıkmış durumda. Öncelikle yeni seri akıllı telefonların tanıtımının 12 Haziran’da olacağını hatırlatarak yeni seri akıllı telefonların şimdiden konuşulan özelliklerinin neler olduğuna geçelim.

Huawei Honor 9

Huawei Honor 9 Nasıl Bir Akıllı Telefon?

Huawei Honor 9 serisi için ilk olarak ekranlar konusunda yeni bilgiler ortaya çıkmış durumda. 5.15 inç ekranlarla geleceği belirtilen yeni seri akıllı telefonların, pek fazla tercih edilmeyen ekran boyutlarına ek olarak Full HD çözünürlük değeri sunacağı da ortaya çıktı. Bunun dışında ekran teknolojisi kısmında nasıl bir tercih yapılacağı ise bilinmiyor. Yeni seri akıllı telefonların teknik özellikleri kısmında ise yine markanın kendi işlemci serisi olan Kirin 960 serisinin kullanılacağı belirtiliyor.

Tabi ki henüz işlemci modeli kesinleşmiş değil fakat Kirin 960 serisi işlemcilerin kullanılmasıyla beraber Huawei Honor 9 serisini de adını Huawei amiral gemisi modellerine yazdırmayı başaracak. RAM kısmında ise Huawei Honor 9 serisinin 4 GB RAM ile geleceği düşünülüyordu. Fakat Huawei Honor 9 için 6 GB olan bir başka modelin de gelme durumu söz konusu olabilir. Henüz o konuda da tanıtımdan önce net bir bilgi söylemek mümkün değil. Son olarak kamera kısmında 12 ve 20 MP’lik çift arka kamera kullanımı yapılacağı düşünülen akıllı telefonların tüm bu özellikleri ise tanıtımda netlik kazanacak.