huawei Share

Huawei, Dosya Paylaşım Servisi Huawei Share’i Tanıttı

Barselona’da düzenlenen MWC 2019 lansmanında Çinli üretici Huawei bugün 3 yeni Matebook modeli Matebook X Pro, Matebook 13 ve Matebook 14’ü tanıttı. Ayrıca Huawei, yeni bir dosya paylaşım servisi tanıtarak da süpriz yaptı. Tek dokunuşla ve yüksek hızda telefon ve bilgisayar arasında dosya aktarımı yapabileceğiniz Huawei Share adı verilen yeni  dosya aktarım sistemi şimdiye kadar bildiklerimizi değiştirebilir.


Barselona’da gerçekleşen Huawei etkinliğinde ortaya çıkarılan Huawei Share isimli dosya aktarım hizmeti, NFC yardımıyla Pc ve telefonlar arasında hızlı dosya aktarımı yapılmasına imkan veriyor. Dosya aktarımı 30 MBps hıza kadar ulaşan yeni hizmet ile, tek dokunuşla anında metin, fotoğraf veya dosya paylaşımı yapılabiliyor

Huawei Matebook da ki bir NFC ile yapılan eşleşme sonrası, kullanıcılar Huawei Share ile iki cihaz arasında bağlantı kurarak çift yönlü paylaşım yapabiliyorlar. Aynı zamanda Huawei Share kullanan akıllı telefonunu sallayıp, kayıt tuşuna bastığı anda dizüstü bilgisayarın anlık ekran görüntülerine 60 saniyeye kadar ulaşabilecek.

Ayrıca pano adı verilen özellik ile de bir cihazda kopyalanmış metin, diğer cihazda anında kullanılabilecek.