Huawei

Huawei, 512 GB Kapasiteli Akıllı Telefonlar Üretecek!

Arşivlerini bulut ortamında tutmak yerine akıllı telefon yada taşınabilir HDD’ler de taşımayı tercih edenler muhakkak vardır. Bazı telefonlar 256GB depolama alanı sunuyor, öyle görülüyor ki Huawei bu sınırı bir adım daha yukarı taşımaya hazırlanıyor.

Söylentilere göre Huawei 512GB kapasiteye sahip yeni akıllı telefonlar ile bu alanda bir ilk olmaya hazırlanıyor. Bu cihazın yakın zamanda TENAA’da ortaya çıkmıştı. Buna dayanarak cihazın yakın zamanda sunulmasının muhtemel olduğunu söylemek mümkün.

Huawei’nin yeni akıllı telefonu aynı zamanda 6GB RAM ile sunulacağı ancak beklendiği gibi P20 olmayacağı, bir üst versiyonu olacak olan Porsche olabileceği belirtiliyor.

Akıllı telefonlarda kullanılan uygulamaların boyutlarının git gide artması cihazlarda kullanılan depolama alanlarının da artmasını otomatik olarak gerektiriyor. Geçtiğimiz aylarda da Samsung 512GB kapasiteli sürücüler üzerinde çalışmaya başlamıştı.

4K kalitede videolar için de saklama alanı ihtiyacı günden güne artıyor. Yaklaşık olarak 3dk lık bir 4k’lık video yaklaşık olarak 1 GB alan kapladığını düşündüğümüzde ne kadar fazla alan o kadar çok video saklama imkânı sağlayacaktır.

512GB kapasiteli bir akıllı telefon sahibi olmak ister miydiniz? Düşüncelerinizi bizimle yorum olarak paylaşabilirsiniz.