HTC One X10 102 1

HTC’nin yeni üyesi X10’dan yeni görsel sızdırıldı!

HTC tarafından bir çok yeni haber geliyor. Kısa süre önce eskiye göre çok daha az telefon üretimi yapacağı ve bu üretimler içerisinde başlangıç seviyesindeki cihazları üretmekten vazgeçeceği bunun yerine daha güçlü cihazlar üreteceği hakkında iddiaları gündeme gelen Tayvanlı markanın, yeni cihazları üzerinde geliştirmeleri devam ediyor. Son olarak ise HTC U ile kendini gösteren HTC, kısa bir süre önce yeni rota seviye cihazlarını duyurmaya başladı.
Kısa bir süre önce Ocak ayı içerisinde HTC One X10’la ilgili bazı bilgiler gelmiş ancak uzun bir süre bu bilgileri destekleyen bilgilere yer verilmemişti. Şimdi ise yeni sızdırılan görsel ile beraber cihazın bir çok detayı belli oldu. Cihazın teknik detaylarının da görüldüğü görselde sızıntının tam anlamıyla gerçek olduğu ise belli değil.

htccc
Aslında sızıntı görsele bakıldığında çok fazla bilgiyi görmek imkansız. Ekran üzerinde koruyucunun görüldüğü anlaşılırken, ekran tam net görülmemekte. Fakat alt kısımda kapasitif menü tuşlarının konumlandırıldığı görülmekte. Ekranın kenarları ise kavisli olmayacak gibi duruyor. Tuşların yerleşimi hakkında tek anlaşılan güç tuşunun sağ tarafta olması oluyor.

Full HD çözünürlüğünde 5.5 inç ekran ile gelen cihazın 8 çekirdekli MediaTek MT6755 işlemcisinden güç alacağı iddia edilmekte. Bunun yanı sıra Mali-T860 grafik işlemcisiyle beraber 16 MP arka kamera ve 8 MP ön kamera yer alacak. Cihazın fiyatı ise 288 dolar civarında olacak.