HTC LAA

HTC’nin gizemli modeli HTC LAA’in videosu sızdırıldı!

HTC LAA olarak isimlendirilen yeni bir akıllı telefonun videosu sızdırıldı. Videoda akıllı telefon kullanılarak hız testinin gerçekleştirildiği ve cihazın 809 Mbps indirme hızına ulaşmayı başardığı görülüyor.

YouTube üzerinden paylaşılan bir video HTC’nin yeni bir akıllı telefon üzerinde çalışmalarını sürdürdüğü iddialarını gündeme getirdi. Sızıntılar veya reklamlar gibi paylaşımlarla daha önceden gündeme gelmemiş olan akıllı telefon, internetin indirme ve yükleme hızını göstermek adına kullanılıyor gibi görünüyor. İşte o video:

https://youtu.be/ji3sJhexvig

HTC LAA olarak isimlendirilen akıllı telefon hakkında bu videodan başka hiçbir bilgimiz yok. Taiwan 5G Industry Alliance – Chunghwa Telecom Pilot Team olarak isimlendirilen açılış toplantısına katılan HTC,  “yeni nesil telefon” olarak tanıtılan bu modeli kullanarak yüksek internet hızını katılımcılara sergiledi. Videodan da fark edebileceğiniz gibi akıllı telefonun ekranı dışındaki birçok yer siyah bir bant ile kapatılmış. Bu nedenle cihazın özellikleri ve boyutları hakkında da herhangi bir tahminde bulunamıyoruz.