HTC U 11

HTC U 11 Render Görüntüleri Ortaya Çıktı

Akıllı telefon dünyasının en başarılı modellerinden biri olması beklenen yeni amiral gemisi HTC U 11 akıllı telefonlarının tanıtım tarihi için çok kısa bir süre kala telefonların tasarımlarını ortaya koyan yeni çizimler ortaya çıktı. Bu kez HTC U 11 akıllı telefonlarının render görüntülerinin ortaya çıktığı belirtiliyor. İşte o görüntüler.

HTC akıllı telefon dünyasına çok hızlı bir geri dönüş yapmaya hazırlanıyor. Marka yeni seri akıllı telefonlarında daha önce kullandığı birçok teknolojiyi de değiştiriyor.  Markanın yapacağı akıllı telefonlarında yapacağı değişikliklerle beraber akıllı telefon dünyasında yeniden gündem oluşturması bekleniyor. Genel olarak bu alanda yeniden markanın öne çıkmasını sağlayacağı düşünülen HTC U 11 akıllı telefonlarının içerisinde nasıl sistemler kullanılacağı konusunda da sürekli yeni detaylar ortaya çıkıyor.

Telefonların tanıtım tarihine çok az bir süre kalması yeni telefonların özelliklerinin daha da ortaya çıkmasına neden olmaya başladı. Son olarak HTC U 11 akıllı telefonları için render görüntüleri olduğu iddia edilen ve telefonların tasarımlarını ortaya koyan görüntüler yayınlandı. Bu görüntülerle beraber tasarımları da biraz daha netlik kazanmaya başlayan akıllı telefonun içerisinde kullanılan sistemleri ve tasarımları hakkında şimdiye kadar ortaya çıkan iddialara geçelim.

HTC U 11 Özellikleri Neler?

Yeni seri akıllı telefonların özellikleri konusunda ilk dikkat çeken detay işlemci ve RAM miktarı. İşlemci kısmında Snapdragon 835 gibi yine amiral gemileri için aranan modellerden biri olan işlemci modelinin kullanılacağı belirtiliyor. Yeni seri HTC U 11 akıllı telefonlarının işlemcileriyle beraber en az 6 GB RAM bellek miktarının kullanılacağı da belirtiliyor.

HTC U 11

Özellikle son dönemde akıllı telefonlarda kullanılan 4 GB RAM bellek miktarının standart olduğunu düşünecek olursak 6 GB RAM bellek miktarına sahip olan amiral gemisi modelinin tercih edilecek serilerden biri olacağını söyleyebiliriz. HTC U 11 akıllı telefonlarının sistem özellikleri konusunda dikkat çeken bir başka detay ise telefonların pil kapasiteleri olacak. 3.000 mAh değerinde pil kapasitesine sahip olması beklenen telefonların ne kadar başarılı olacağı da merakla bekleniyor.

HTC U 11 Geri Sayıma Geçti

Tüm bu özelliklerle beraber akıllı telefonların çıkışı içinde oldukça kısa bir süre kaldı. Yeni seri akıllı telefonların tanıtımının 16 Mayıs tarihinde yapılacağı resmi olarak belirtildi. Bunun dışında telefonların piyasaya çıkışı için ise Mayıs ayının sonu işaret ediliyor. Söz konusu akıllı telefonların çıkışından sonra telefonlarda yer alacak tüm özellikler ve fiyatları da belli olacak. Bakalım markanın büyük umutlar bağladığı HTC U 11 modeli beklendiği kadar ilgi görebilecek mi? Bunun için telefonların çıkış tarihini beklemek gerekecek.