htc u11 1

HTC; Son Çeyrekte, U11 Plus İle Çok Güçlü Gelecek!

Geçtiğimiz günlerde Google’ın VR ve Akıllı Telefon bölümlerini satın aldığı HTC,’den yılın son çeyreğine yetişen yeni akıllı telefonu HTC U11 Plus’ın tanıtması bekleniyor.

Büyük bir ekran ile gelmesi beklenen U11 Plus‘ın taşıyacağı özellikler ile amiral gemisi seviyesinde bir cihaz olması bekleniyor.
Çıkan fısıltılara göre tayvanlı HTC‘nin, bu yılın sonuna doğru U11 Plus adını vereceği yeni bir amiral gemisini tanıtmayı planladığı yönünde. Daha önce de bazı fısıltılar Kasım 2017‘yi işaret ediyordu. yeni gelen dedikodular ise biraz daha detaylı.

Fısıltı kaynakları, yeni amiral gemisinin, mevcut amiral gemisi olan HTC U11‘in üzerine yapılan iyileştirilmeler ile oluşturulmuş bir versiyonun olacağını belirtiliyor.

HTC U11 Plus‘ın Donanım Özellikleri Neler Olacak?

Gelen bilgiler içerisinde HTC U11 Plus‘ın, Qualcomm Snapdragon 835 yonga seti, 12 megapiksellik bir arka kamera, ikincil 8 megapiksellik bir ön kamera ve 64GB veya 128GB dahili hafıza alanın bulunacağı yönüde.

Ekran özelliklerinin ise Quad HD çözünürlüğe sahip 5.99 inç büyüklüğünde bir ekranın kullanılacağı söylenirken; HTC U11 Plus‘da gelecek olan Android 8.0 Oreo’nun kullanıp kullanılamayacağı henüz net olmayan bir bilgi.