HTC Ocean Life

HTC Ocean Life Detayları Belli Oluyor

HTC Ocean Life akıllı telefonları orta segmentin yeni canavarları olacak. HTC’nin amiral gemisinden sonra gelecek olan yeni akıllı telefonların özellikleri ve ekran sistemleri de merakla beklenmekte. Şimdilik belli başlı iddiaları gündem olan yeni akıllı telefonların nasıl özelliklere sahip olduğuna bakalım. İşte tüm Ocean Life beklentileri!

HTC U11 sonrasında yeni akıllı telefonlarına devam edeceğini açıklayan HTC, şimdilerde HTC Ocean Life modeliyle gündemde. Bu kez amiral gemisi serisini destekleyecek olan yeni bir akıllı telefon ile gelen HTC’nin, merakla beklenen orta segment akıllı telefonları içinde belli bazı özellikler paylaşılmaya başlandı. Peki HTC Ocean Life nasıl özelliklere sahip bir akıllı telefon olacak? Bakalım.

HTC Ocean Life Fiyat Performans Serilerinden Biri Olacak

HTC U11 amiral gemisi serisinde AnTuTu sonuçlarını değiştiren teknoloji devinin, liderliği eline aldığını görmüştük. İlk değerlendirme sonuçlarında lider olduğu görülen ve en performanslı amiral gemisi serisi olarak adlandırılan HTC U11 sonrasında gelecek olan HTC Ocean Life, orta segment olsa da yine bir hayli performanslı olacak. Orta segmentin en iyi modellerinden biri olmaya aday olarak gösterilen yeni modelin fark yaratacak yönü ise işlemcileri olacak.

HTC Ocean Life

Qualcomm’un kısa süre önce tanıttığı ve orta segment için amiral gemisi haline gelen Snapdragon 660 işlemci modelleriyle gelecek olan markanın, 2.2 GHz değerine kadar hız sunması mümkün olacak. İşlemciyle orta segmentin en iyi modelleri olma yolunda ilk adımını atması beklenen akıllı telefonların, bellek kısmında da benzeri bir ayrıcalık sunacağı iddialara arasında.

4 GB RAM bellek kullanacağı belirtilen telefon, ekran kısmında ise 5.2 inç seçimi yapacak. Muhtemelen Full HD ekran çözünürlüğü göreceğimiz modelde 2600 mAh değerinde batarya kullanılacak. Tüm bu özelliklerine Android Nougat 7.1.1 işletim sistemini de ekleyecek olan Ocean Life, 16 MP değerinde arka kamerasıyla yeni fiyat performans canavarlarından biri olmaya aday. Tüm bu özelliklerle beraber telefonların satışa çıkacağı tarih hakkındaysa bir bilgimiz bulunmamakta.