HTC 11

HTC 11 Tanıtım Tarihi Paylaşılan Video İle Netleşti

Akıllı telefon devi HTC’nin yeni modellerinden biri olacak olan HTC 11 akıllı telefonunun ne zaman çıkacağı merakla bekleniyordu. Şimdi ise HTC 11 akıllı telefonlarının ne zaman çıkış yapacağına ilişkin resmi bir video yayınlandı. İşte detaylar.

Akıllı telefon sektöründe düşüş yaşayan firmalar içerisinde yerini alan HTC, akıllı telefon modellerinde güncellemeler giderek yaşadığı düşüşü durdurmak istiyor. Markanın yenilenmiş akıllı telefonları bir bir ortaya çıkarken özellikle amiral gemisi akıllı telefon modeli ise merakla beklenmekte. HTC 11 olarak geleceği bilinen yeni amiral gemisi modeliyle ilişkili olarak ise her geçen gün yeni bir detay paylaşımı yapılıyor.

Sürekli yeni detayların verildiği akıllı telefon hakkında son olarak ise resmi bir açıklama geldi. Yapılan resmi açıklamayla beraber HTC 11 akıllı telefonlarının tanıtım tarihi açıklandı. Tanıtım tarihi ise doğrudan yeni amiral gemisi için yayınlanan videoda ortaya çıktı. Telefonun sadece bir sahnede görüldüğü tanıtım videosu büyük oranda ilgi görürken HTC 11 akıllı telefonlarının sistemsel özellikleriyle ilgili olarak yeni paylaşımlar yapıldı. Şimdiden ilgi odağı haline gelmesi beklenen telefonun özellikleri ve tanıtım videosuna bakalım.

HTC 11 NE Kadar Başarılı?

Öncelikle telefonun beklenen sistem özelliklerinden biraz bahsetmek gerekiyor. Telefonda en iddialı olan işlemci serisi Snapdragon 835 serisi işlemcilerin yer alması beklentiler arasında. Bunun dışında 4 GB RAM bellek ve 64 GB depolama birimi gibi üst segment akıllı telefonlarda gördüğümüz yeni seri özelliklerin bulunması beklenmekte. Ekran kısmında ise markanın büyük değişimlere gideceği ve ekran kısmının çok daha başarılı olacağı beklentisi var.

https://youtu.be/mvS7z0TgWe4

Bu konuda da 5.5 inç ekran seçiminin yanı sıra QHD ekran çözünürlüğü sunulacağı belirtiliyor. Pil kısmında ise 4000 mAh seçimiyle yeni bir rekora adım arması beklenen akıllı telefonu kamera kısmında ise 12 MP değerinde ön ve 16 MP değerinde arka kameraya yer verileceği iddiası var. Sadece bu özellik iddiaları bile yeni seri HTC 11 akıllı telefonlarının ne kadar başarılı modeller olacağını göstermiş durumda.

Tanıtım 16 Mayıs Tarihinde

Tüm bunlarla beraber telefonun tanıtımı için yayınlanan videoda ise HTC 11 telefonlarının Mayıs ayı içerisinde tanıtılacağı gözüküyor. Videoda 16 Mayıs olarak gösterilen tarih için tam anlamıyla telefon tanıtımı bilgisi ise verilmiş değil. Eğlenceli videoda sadece telefonun bir saniyelik bir görüntüsü görülüyor.

Fakat bu görüntüde de telefonun tam boy değil sadece belli bir kısmının görüldüğü dikkat çekiyor. Kısa süre içerisinde tanıtılacağı ve hemen ardından da satışa çıkacağı düşünülen akıllı telefonun satış fiyatının da tanıtımdan sonra ortaya çıkması bekleniyor. Yeni seri akıllı telefonun nasıl özellikleri bulunacağına tanıtımdan sonra bakacağız.