HP ZBook x2 1

HP’den Yeni Nesil İş İstasyonu ZBook x2

Gerek üretmiş olduğu Pc donanımları, gerekse diğer teknolojik ihtiyaçlara yönelik ürünleri ile kullanıcılara çeşitli alternatifler sunmakta.

Hp bu kapsamda üretmiş olduğu cihazlara yeni bir üye daha kazandırdı. HP ZBook x2 serisi, taşınabilir bir iş istasyonunun olmasının yanında, bir çok avantajlar da sunmakta.

HP ZBook x2’in Tüm Özellikleri Neler?

HP ZBook x2 Modüler Yapısı ile Dikkati Çekiyor!

Standart bir Pc mantığının dışında kalan cihaz’ın çıkarılabilir modüler yapı da klavyesi bulunuyor. Bu da size ister bir Pc isterseniz tablet olarak kullanım imkanı sunması anlamına geliyor. Aynı zamanda çizim için kullanabileceğiniz kalemi ile gecikmesiz olarak çizimlerinizi yapabilme imkanı sunuyor.

14 inç boyutunda ve 4k çözünürlüğe sahip Nvidia Quadro m620 ekran kartı ile desteklenen bir ekranı bulunuyor. HP ZBook x2’de Intel Kaby Lake 8.nesil işlemci kullanılırken; bu sayede 4.2 GHz hıza kadar çıkabilmesi sağlanmış; aynı zamanda 32 GB RAM ve SSD hafıza kullanımı tercih edilmiş durumda.

Güvenlik önlemi olarak parmak izi ve yüz tarama teknolojilerini de barındıran HP ZBook x2; dayanıklılık konusunda da zorlu şartlara da uyum sağlayabiliyor.

1749 dolar etiket fiyatı ile satışa sunulacak olan cihazın bir çok kullanıcı tarafından tercih edileceğini tahmin ediyoruz.