hp 1

HP Pavilion 27 QLED cam monitörünü duyurdu

HP yeni çıkarmış olduğu QLED teknolojisine sahip cam ekranlı monitörüyle çok büyük dikkat çekmeyi başardı.

Firmanın yeni çıkarmış olduğu QLED camlı monitörüyle, görüntü piyasasında artık daha önemli bir yere sahip oluyor. Mart ayında satışa çıkması beklenen monitörün 399 dolar ile satışa çıkacağını belirtelim.

Firma bugün muhteşem görünen HP Pavilion 27’yi duyurdu. Pavilion 27, Quantum Dot olarak bildiğimiz, QLED ekran sunan ve film yerine cam olan ilk monitör olarak artık akıllarda kalacak. Aradaki farkı soracak olanlara ise gözle görülebilir olduğunu belirtelim. Cam ekranda görüntülerin daha keskin olacağı her türlü ortada.hp

Aslında bu tanıtım, piyasada çok farklı bir kapı açıyor. Bu monitör 1.000.000.000’dan fazla renk sunuyor. Bu teknolojinin daha küçük ve daha büyük ekranlarda da kullanılacağı söyleniyor. HP Pavilion 27, an itibariyle HP’nin en ince ekranı olma özelliğini taşımakta.

Genel anlamda 6.5 mm kalınlığa sahip olan ekran, alt taraflarda ise portların ve güç kablosunun olmasıyla daha fazla kalınlaşmakta. Pavilion 27, ne yazık ki duvara monte edilememekte. Bağlantı seçeneklerine baktığımız zaman ise USB-C, Display Port ve HDMI bulunuyor. Güncel kura göre 2128 TL olarak satışa çıkacak.