honor 9 yurt disi

Honor 9’un Finlandiya ve İngiltere Fiyatı Belli Oldu

Kısa süre önce resmi duyurusu yapılan ancak satış tarihi hakkında açıklama yapılmayan Honor 9’un İngiltere’deki satış fiyatı sonunda belli oldu. Honor 9 özellikleri ve fiyatı nedir? İşte tüm detaylar.

Huawei‘nin alt satış markası olan Honor için yeni bir cihaz kısa süre önce tanıtılmış ancak Avrupa için fiyat konusunda bir açıklama yapılmamıştı. Son gelen detaylara göre Honor 9’un 27 Haziran 2017 günü resmi şekilde Avrupa pazarında tanıtıma çıkacağı düşünülüyor. Peki Honor 9 için satış fiyatı ve ülkemizde satışı hakkında açıklamalar geldi mi?

honor 9

Honor 9 Hakkında Son Detaylar!

Başlangıç seviyesi olarak bilinen Honor 9’un Finlandiya‘da 499 Euro fiyat etiketiyle ön siparişe çıktığını belirtelim. Asıl merak edilen ise İngiltere’deki satış fiyatı oluyor. Kısa süre önce gelen bilgilere göre 64GB depolama alanı ve 4GB RAM‘e sahip olan modelin İngiltere‘de 379.99 pound olarak satışa sunulacağı ilk gelen detaylar arasında yer alıyor. İngiltere’de ki ön sipariş sadece başlangıç seviyesi modeli için geçerli olurken, 6GB RAM ve 128GB depolama alanına sahip olan modelin fiyatı biraz daha yüksek olacağı kesin. Bu bilgilerin yanı sıra böyle bir modelin Çin’den başka diğer ülkelerde satışa çıkıp çıkmayacağı ise henüz bilinmiyor.

Ayrıca ön siparişlerin sadece başlangıç seviyesi modeli için geçerli olması daha önceden bahsettiğimiz diğer ülkelerde ne zaman satışa çıkacak ve fiyatı konusunda bazı geçersizlikler kılıyor. Bu bakımdan biraz daha beklemek mantıklı olacaktır.