acı hissetmeyen

Hiçbir şekilde acı hissetmeyen ailenin sırrı çözüldü

Bilim insanları, acı hissini ortadan kaldıran ve gizemli bir mutasyon geçiren ailenin sırrını sonunda çözdü.

Çok ciddi bir şekilde yaralandığınızı ancak acı veya ağrı hissetmediğinizi gözünüzde bir canlandırın. Acı hissetmeyen aile İtalyan ve farklı bir mutasyon gene sahip. Bilim insanları bu mutasyonu çözmek için birleşerek beraber çalışmalar yürüttü.

Çalışmada yetkili olan bilim insanları açıklamalarında, “Bu gizemli mutasyon geni çözmemiz birkaç yılımıza neden oldu” dedi.

Bu durum Marsilis ailesinin hayatta yani yaşayan kişilerini değil, en az üç kuşak sülalesini kapsayan bir mutasyon olarak belirtiliyor.

Hiçbir şekilde acı hissetmeyen ailenin sırrı çözüldü1

NORMALDE BU DURUMDA OLMAYI HERKES İSTER

Elbette bu durumda olmayı hepimiz isteriz. Acı hissetmesek felan deriz. Çünkü dışarıdan acı hissetmemek süper güç olarak tanımlanıyor. Fakat hiç bir insan dışarıdan Deadpool gibi yaşayamaz.

Durumu şu şekilde belirteyim size bilek burkulmasını hissetmeyen aile, uzvun kangren olmasına neden olacağını bile unutmuş. Bu bakımdan acı hissetmek sizi hayatta tutar. Ancak bu aile her an ölümle burun buruna.

Bilim adamları ise ağrı sinyallerinin bozulduğunu belirtiyor.

Aile üyesi ise son açıklamasında, kayak merkezinden kayarken düşmüş ve omuzlarından birinin kırıldığını ancak yinede kaymaya devam ettiğini söylemiş. Çünkü omzunun kırıldığını ertesi gün şişmesinden dolayı fark etmiş.