Ulefone Armor 5

Hem sağlam, hem güçlü: Ulefone Armor 5

Çinli akıllı telefon üreticisi Ulefon yeni telefonuyla gündemde. Ulefone Armor 5 isimli cihaz sağlamlığıyla göz dolduruyor.


Yapı bakımından en sağlam telefonları üretmesiyle tanınan Çinli şirket Ulefone, çentikli tasarıma sahip, dayanıklı ve güçlü ilk modelini tanıttı. Sağlamlığını test videolarıyla kanıtlayan Armor 5, dünyanın en sağlam çentikli telefonu olarak görülüyor. Telefon, bu ilgi çekici yapısıyla tüm dikkatleri üzerinde topladı.

Ulefone Armor 5

5,97 inç boyutunda ve 18.9:9 formatında ekrana sahip olan Ulefone Armor 5, Gorilla Glass 4 sayesinde çiziklere ve kırılmalara karşı oldukça dayanıklı. Suya ve toza karşı olan tasarımı da IP68 sertifikasına layık görüldü. IP68, cihazın suya düşmesine rağmen hiçbir şey olmamış gibi kullanılabileceği ve kumların altına gömseniz bile içerisine toz veya kum girmeyeceği anlamına geliyor.

Sağlam gövdesiyle kendine hayran bırakan telefon, iç kısmında da güçlü donanımlar bulunduruyor. MediaTek MT6763 işlemciden güç alan Armor 5, 4 GB RAM’e ve 64 GB artırılabilir depolama alanına sahip. Telefonda kullanılan işletim sistemi ise Android 8.1 Oreo.

Akıllı telefonun dikkat çeken özelliklerinden bir diğeri de kameraları. Ulefone Armor 5 bu konuda da oldukça gelişmiş. Ön kamerası 16 MP +5 MP, arka kamerası 13 MP çözünürlüğünde.

Ulefone Armor 5

Cihazın diğer özellikleri arasında pusula, alarm, flaş, yükseklik ölçer, su terazisi, büyüteç ve daha fazlası bulunuyor. 5000 mAh kapasiteli devasa bir bataryaya sahip olan akıllı telefon, uzun bir günü bile rahatlıkla atlatabilir.

Donanımlarıyla ve sağlam mı sağlam yapısıyla dikkat çeken akıllı telefon, 6 Ağustos tarihinde satışa sunulacak. Armor 5, vergiler hariç 1200 TL fiyata sahip olacak.