Jindallae 3

Hem iOS Hem Android İşletim Sisteminin Özelliklerini Sunan Jindallae 3 Gözüktü

Jindallae 3 adı ile geleceği açıklanan yeni seri akıllı telefonların hem iOS hem de Android işletim sistemi özelliklerini barındırması bekleniyor. Her iki işletim sisteminin özellikleriyle dikkat çekecek olan yen seri akıllı telefonlarının detayları neler? Yeni modeller nasıl teknolojilerle gelecek? İşte tüm detaylar.

Akıllı telefonlar arasında artık farklı modellerde aranmaya başladı. Sürekli kendisini tekrar eden serilerin yerine kullanıcılar daha farklı özelliklere sahip olan, ilginç detaylarıyla öne çıkan akıllı telefon modellerini görmek istiyor. Böyle bir talep olunca standart olarak her sene birbirini tekrar eden modeller yerine bambaşka özellikleriyle öne çıkmaya başlayan birçok akıllı telefon piyasaya sürülmeye başlandı. Kimi modeller bu girişimde başarılı olurken kimi modeller ise markaların zarar etmesine bile neden oluyor.  Farklı özellikleriyle öne çıkan bu tip telefonlardan birisi de Jindallae 3 modeli olacak. Kuzey Koreli akıllı telefon markalarından gelen Jindallae 3 akıllı telefonlarının detayları ise gerçekten şaşırtıcı özellikleri öne çıkarıyor.

Jindallae 3 İşletim Sisteminde Çok Farklı Özellikler Sunacak

Kuzey Kore’de üretilen Jindallae 3 akıllı telefonlarının, işletim sistemi seçimi ise bir hayli farklı. Android işletim sisteminin yaygınlaştığı akıllı telefon dünyasında, Jindallae 3 bu yatkınlığı bozan bir kararla geliyor. Markanın Linux üzerinden geliştirdiği kendi kullandığı Red Star işletim sistemi olarak bilinen işletim sistemiyle geleceği düşünen Jindallae 3 akıllı telefonları hem iOS hem de Android akıllı telefon özelliklerini bir araya getiriyor.

Jindallae 3

Menüler kısmında iOS, işleyiş kısmında ise Android işletim sistemi kullanacağı belirtilen yeni seri akıllı telefonların tam olarak nasıl sistem özelliklerine sahip olacağı konusunda henüz beklenen detaylarda verilmiş değil. Hem iOS hem de Android özelliklerini bulundurması beklenen akıllı telefonların, diğer özellikleri hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor. Teknik özellikler kısmında nasıl bir modele sahip olacak bilinmez ama telefonların sadece Kuzey Kore’de satışa çıkması bekleniyor. Yeni telefon için daha ne gibi özelliklere sahip olacağı merakla beklenen telefonun fiyatı konusunda da henüz bir detay ortaya çıkmadı.