3326926 harrypotterhogwartsmysterylogo 1

Harry Potter’ın yeni RPG oyunu Harry Potter: Hogwarts Mystery duyuruldu

Warner Bros. Harry Potter’ın yeni RPG oyunu Harry Potter: Hogwarts Mystery’yi resmi olarak duyurdu. Oyunculara büyü öğrenme, karakterlerini büyülere karşı eğitme ve diğer imkanları sunacak oyun, mobil cihazlar üzerinden oynanabilecek.

Warner Bros. Harry Potter’ın yeni oyunu Harry Potter: Wizards Unite‘ın ardından seriye ait bir başka oyun daha tanıttı: Harry Potter: Hogwarts Mystery. Yeni oyunun türü RPG olacak ve yapılan açıklamalara göre karakterler sıradan bir büyücünün yapabileceği hemen hemen her şeyi yapabilecek. Bunların arasında yeni sihirler öğrenme, sihir savaşları yapma ve hatta karanlık sanatlardan korunma, pot yapımı gibi derslere katılma da bulunuyor.

harry potter wizards unite

iOS ve Android işletim sistemlerine sahip cihazlar üzerinden oynanabilecek oyun, tahmin edildiği üzere Pokemon GO’nun oyun yapısını beğenmeyen oyuncular için geliştiriliyor. Yani WB, Pokemon GO ile aynı yapıya sahip olacak Harry Potter: Wizards Unite’ın ulaşamadığı kitleye bu oyun sayesinde ulaşmayı deneyecek.

Warner Bros. yeni oyunun içeriği hakkında daha fazla bilgi paylaşmadı. Yeni bilgiler paylaşıldıkça sizi haberdar etmeye devam edeceğiz.