H1Z1

PUBG benzeri H1Z1 artık tamamen ücretsiz!

Yaklaşık üç sene erken erişim sürecinde bulunmasının ardından 1.0 sürümüyle resmi olarak çıkış yapan H1Z1, artık tamamen ücretsiz. Oyunu satın almış kişiler, bazı özel hediyelere kavuştu.

Uzun bir süre erken erişimde kalan H1Z1, 28 Şubat tarihinde 1.0 sürümüne geçiş yapmış ve 20 dolara satışa sunulmuştu. Hile sorunu ve oyun yapısındaki birkaç problemden ötürü hızlı bir şekilde oyuncularını kaybeden oyun, son zamanlarda popüler olan türlerden “Battle Royale” türüne geçiş yapmıştı. PUBG gibi oyunların bulunduğu bu kategoride de istediğini elde edemeyen oyunun geliştiriciler, H1Z1’in artık tamamen ücretsiz olduğunu duyurdu.

H1Z1

Şu an 7000 civarında anlık oyuncu sayısına sahip olan oyun, ödeme yapan oyuncularına bazı özel hediyeler verdi. Oyun içerisinden satın alınabilen eşyalar yalnızca dış görünüşü değiştirmeye yönelik, güç dengesizliği yaratmayan eşyalar.

Geliştiriciler, bu kararla oyunun yeni oyuncular kazanacaklarını düşünüyor. İstedikleri sonucu alıp alamadıklarını zaman içerisinde göreceğiz.