Thanos GTA V

Deli Titan her yerde: Thanos şimdi de GTA V’e ekleniyor!

Fortnite’a eklenmesiyle oyuncuların kalbini kazanmayı başaran Thanos, oyuncular tarafından yaratılan özel bir modla GTA V‘e de konuk oluyor. Meteor fırlatabilen, portal açabilen ve elbette Infinity Gauntlet’in yok edici gücünü kullanabilen Deli Titan, GTA’ya mükemmel bir şekilde uyum sağlayacak.


2013 senesinde satışa sunulmuş olmasına rağmen bugün bile milyonlarca oyuncuya sahip olan GTA V, şimdi de Infinity War‘un yıldızı Thanos’u konuk ediyor. Satışa sunulduğundan beri oyun için binlerce mod yaratmış topluluğun en becerikli üyelerinden birisi olan JulioNIB, Infinity Gaunlet’in sahibini oynayacağımız modun geliştiricisi.

Moda özel olarak geliştirilen menüde Infinity Gauntlet‘e özgü 5 adet gücün bulunduğu görülüyor. Şu an bu güçlerden yalnızca üç tanesi tamamlanmış durumda ve bunlar meteor fırlatma, portal açma ve yok edici ışın kullanma. İşte yeteneklerin videoları:

https://youtu.be/lTQTXWT7U8Q

https://youtu.be/bDaZnVJf6qc

https://youtu.be/exhhs-5yFpc

Marvel karakterlerini oyuna eklemesiyle ünlü olan JulioNIB, daha önceden Incredible Hulk, Green Goblin, Iron Man ve Ghost Rider’a özel modlar da geliştirmişti.

Yeni modun kısa bir sürede tamamlanacağını düşünüyoruz ve içeriği ne olursa olsun şundan eminiz ki Deli Titan’ın yıkıcı gücü GTA’da ortalığı birbirine katmayı seven oyuncularla mükemmel bir şekilde uyum gösterecek.

Kaynak