GTA Online için yeni harita güncellemesi

GTA Online için yeni harita güncellemesi duyuruldu

GTA Online için yeni bir harita güncellemesi duyuruldu. Zaman zaman güncelleme alan oyun şu ana kadarki en büyük güncellemeyi alacak.

2013 yılında piyasaya sürülen GTA 5, çıktığı günden bu yana çok sevildi ve geniş bir kitleye hitap etti. Açık dünya oyunu olan GTA 5, gerçekçi grafikleri ile ve doğasının yanı sıra hikayesiyle de kullanıcıların ilgisini çeken bir oyun oldu.

Her yıl belirli zamanlarda büyük güncelleme alan GTA 5 için bu zamana kadarki en büyük güncelleme yapılacak. Bu güncelleme ile birlikte yalnızca özellik güncellemesi olmayacak aynı zamanda haritada yeni bir mekan da eklenecek. Sık sık yeni görev ekleyen Rockstar Games, oyuncular için büyük bir güncelleme yapma hazırlığında.

GTA Online için yeni harita güncellemesi

GTA Online için yeni harita güncellemesi paylaşıldı

GTA Online için yapılacak olan yeni güncellemenin adı GTA Online The Cayo Perico Heist olarak duyuruldu. Oyuna gelecek olan yeni güncelleme ile birlikte yeni içerikler oyunda yerini alacak. Bu güncellemede oyun içerisinde yeni bir soygun görevi yer alırken aynı zamanda yeni bir kulüp oyuna eklenecek. Bunun yanı sıra oyun içerisinde bazı mekanik güncellemeler yapılacak.
Rockstar Games, yapılacak yeni güncelleme ile ilgili oyunculara bir yazı paylaştı. Yazdığı yazıda dünyanın en güvenlikli ve gizli adalarından birisi olan Cayo Percio adasına girmek için oyuncuların gizli bir şekilde güvenlik güçlerini etkisiz hale getirmesi gerekiyor. Bu aşamayı geçen oyuncular aksiyonu dibine kadar yaşayarak soygun görevini yerine getirecek.

15 Aralık 2020’de yayınlanacak olan yeni güncelleme tüm platformlarda çıkmış olacak. Rockstar Games her ne kadar yeni güncelleme yayınlasa da bazı kullanıcılar GTA VI’nın unutulduğunu düşünüyor. Geçtiğimiz aylarda GTA VI için senaryo çalışmalarının başladığını söyleyen ekip, bu açıklamadan sonra herhangi bir haber paylaşmamıştı. Bazı oyunculara göre GTA 5’in satış patlaması yaşaması GTA VI’yı ileri bir tarihe öteleyerek oyunun daha geç çıkma kararının alınmasına sebep oldu.