bomba soylenti gta 6 ile vice city e geri mi donuyoruz 1

GTA 6’nın 2022’de Çıkması Bekleniyor

Yayıncısı olan Rockstar Games’in 2013 yılında Grand Theft Auto 5’i oyun severler için sunmasından bu yana GTA 6 için heyecanlı bir bekleyişi de tetiklemiş oldu. Şimdi ise GTA 6 için ortaya çıkan bir sürü söylentiden sonra oyunun çıkış tarihi ile ilgili bir öngörüde geçtiğimiz günlerde yapıldı.

Çeşitli alanlarda videolar hazırlayan The Know, Youtube kanalı üzerinden GTA 6’nın çıkış tarihi ile ilgili olarak elde ettiği bilgilere yer verdi. The Know video paylaşımında oyunun piyasaya çıkış tarihini 2022 yılını bulabileceğini, bu bilgiye de Rockstar’da çalışan birinden edindiklerini belirtti.

The Know oyuna verilen kod adın Project Americas olduğunu, oyunun geçeceği ülkelerin ise Amerika Birleşik Devletleri veya Güney Amerika ülkelerinden biri olabileceğini ve oyuncuların Vice City sayesinde iki ülke arasında geçiş yapabileceklerini belirtti.

Grand Theft Auto 6 Ne Zaman Çıkacak?

Grand Theft Auto 5, yayıncısı olan Rockstar Games’e  5 yıl geçmesine rağmen  halen yüksek kazanç sağlamakta, ayrıca GTA Online üzerinden de milyonlarca aktif kullanıcısı bulunuyor. Dolayısı ile Rockstar Games şu an için buradan elde ettiği gelirin azalmasını istemeyeceğini ve Red Dead Redemption 2’nin bu yılın yaz aylarında çıkaracağını düşündüğümüzde yeni oyunun 2022 yılını bulacağı tahmin edildi.