Google Play Muzik 1

Google’ın Müzik Abonelikleri 15 Milyon Aboneye Ulaştı

Spotify ve Apple Music açıkça müzik yayıncılığındaki pazar liderleridir. Google Play Music ve YouTube Müzik Premium, 15 milyon abonenin kilometre taşını kırabildi.

Bir Bloomberg raporuna göre, Google’ın müzik akışı zaten 15 milyondan fazla aboneye sahipti. Bu numara hem YouTube Music Premium’a hem de Google Play Music abone olanları ve ücretsiz deneme süresindeki müşterileri içerir.

Google Play Music

Bununla birlikte, Google, 100 milyon abonesi ve 50 milyondan fazla müşterisi olan Apple Music ile büyük rakibi Spotify’da kalmaya devam ediyor. Google, büyümeyle ilgili ayrıntılı rakamlar yayınlamıyor, ancak şirket YouTube Premium’un Mart 2019’da Mart 2018’e kıyasla yüzde 60 oranında büyüdüğünü iddia ediyor.

Google’ın gerçek zamanlı aktarım hizmetleri ayda 9.99 dolara mal oldu ve fiyatı rakiplerinin çoğu ile neredeyse aynı seviyeye getirdi. YouTube ayrıca, müşterilerin artık videolarda reklam görmeyeceği, 11,99 euro karşılığında premium hizmet sunmaktadır.

Google Play Music Nasıl Kullanılır?

En sevdiğiniz şarkıları dinlemek ve müzik koleksiyonunuzu saklamak için Google Play Müzik kullanın. Böylece çalma listeleri oluşturabilir, radyo dinleyebilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz.

Kişisel Koleksiyonunuzu Ekleyin

Şarkılarınızı 50.000’e kadar ücretsiz olarak depolayabilirsiniz.

Buluta müzik yüklemek için Chrome için Müzik Yöneticisi’ni veya Google Play Müzik’i kullanabilirsiniz. Müzik Yöneticisi Mac, PC ve Linux için kullanılabilir. Bir Chrome tarayıcısı veya Chromebook kullanıyorsanız, Chrome için Google Play Müzik’i kullanmanızı öneririz.

Dosyaları belirli bir cihaza aktarma: Dosyaları belirli bir cihaza aktarmak için, bilgisayardan cihaza müzik aktarma talimatlarını izleyin.