Chrome Gizli Mod 1

Google’dan Cinsel İçerikli Sitelere Girenlere Sürpriz! “;)”

Google’a ait olan Chrome tarayıcısı üzerinde yer alan gizli sekmeden çoğunlukla porno izlenildiğinin farkında. Google, Chrome’un mobil üzerinden kullananlara bir sürpriz hazırladı!

Gündelik yaşantımızda kullandığımız hemen hemen her cihazda yer edinmiş olan Google’ın Chrome tarayıcısı üzerinden her türlü bilgiye erişebiliyoruz. Bu erşilenler arasında cinsel içerikli siteler de yer alıyor. Bu sitelere girmeyi tercih edenler, Chrome tarayıcısı üzerinden internet geçmişi izi tutmayan “gizli pencere” üzerinden girmeyi tercih ettiğini Google biliyor.

Bir çok kullanıcı, gizli pencere üzerinden yaptığı işlemlerin izlemediğini düşünse de bu büyük bir yanılgıdır. Google, işlemleri tarayıcınızın geçmişine kaydetmese de reklam ilgi düzeyinin düzenlemesi gibi işlemler için kullanıcıların internet hareketlerini izliyor.

Chrome 1

Böylelikle Google, gizli pencere özelliğinde en fazla cinsel içerikli sitelerin kullanımı için kullanıldığının farkında. Bu farkındalığını da Chrome’da 100 ve üzeri bir sayıda gizli pencere açtığınızda Google, sayı göstermek yerine ‘😉’ sembolünü size gösteriyor.