6673f868902dfc3d365e37897b558b03e13afe1b 1

Google’dan Android Kullanıcılarına Yeni Test: #myAndroid

Google, Android işletim sisteminizi kişiselleştirmek için Android’in resmi web sitesinde yeni testini herkes için yayınladı. Sizlerde testinizi yaparak, en uygun uygulamaları kullanabilirsiniz.

Bilişim devleri her geçen gün yeni atılımlar yapmakta. Son dönemlerde bilişim piyasasında hakimiyet iki markanın eline geçti. Elbette iki marka Google ve Facebook olarak düşünülebilir. Bu bakımdan yayınladıkları yeni güncellemeler ile gündeme bomba gibi oturdu.

Google, resmi Android web sitesinde bir yeni test yayınladı. Son olarak yayınlamış olduğu yeni test ile birlikte tüm kullanıcılar için özelleştirilmiş Android teması suann Google, kullanıcılara göre çok fazla değişiklikler sunuyor. #myAndroid isimli yeni test ile beraber en uygun temayı kendinize seçebilirsiniz. Soruların arasında ise değişik sorular yer almakta. Teste katılmak isteyen resmi Android sitesine giriş yapması yeterli olacaktır.

Adsız 2

Test sonucunda 5 farklı uygulama önerisi yapılıyor. Bu öneriler ile duvar kağıdı, ikon, launcher, widget ve klavye uygulamaları önerilmekte. Üçüncü parti uygulamaları Google önerdiği için rahatlıkla kullanabilirsiniz.