Google Fit Uygulamasi 1

Google Yeni iPhone Uygulamasını Yayınladı

Google iOS cihazları için Google Fit uygulamasını yayınladı ve iPhone kullanıcılarına işlem verilerini yakalamak ve analiz etmek için başka bir yol verdi.

Geçtiğimiz yaz, Google Fit Android için piyasaya sürüldüğünde, grubun fitness uygulaması da iPhone için tanıtılmıştı, ancak Apple kullanıcıları bu uygulama için boşuna beklemek zorunda kaldılar.

Artık Google Fit De iPhone’da Göründü Ve Apple Watch İle Uyumlu

Uygulamanın size aktivite dakikalarına genel bir bakış sunar. Yüzmek ya da yürümek olsun – faaliyetleriniz değerlendirilir ve uygulama sağlığınıza bütüncül bir bakış açısı sunar. Google Fit ayrıca, fitness hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olmak için düzenli olarak kişiselleştirilmiş ipuçları sağlama sözü verir.

Kardiyo Puanları, Etkinlik Dakikaları Ve Daha Fazlası: Google Fit

iOS uygulamasının oluşturulması oldukça basittir ve üç farklı alan vardır. Başlangıç ​​ekranı tüm verileri net bir şekilde özetler: üst kısımda Apple Watch’a benzer şekilde bir zil sistemi vardır. Dış turkuaz alan, koşu veya basketbol gibi özellikle zorlu aktiviteler için elde ettiğiniz kardiyotekleri temsil eder. Mavi halka aktivite dakikalarını gösterir, burada tüm fiziksel aktiviteler dakikalar halinde özetlenir ve günün uygun zamanının bir diyagramı olarak atanır.

Google Fit

İkinci menü maddesi size eğitimlerinize ve faaliyetlerinize genel bir bakış sunar. Burada bunları görebilir ve süresi, tüketilen kaloriler, adımlar ve toplanan kardiyo noktaları hakkında ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz. Son menü maddesi kişisel profilinizdir. Bu noktada, etkinlik hedeflerinizi belirleyebilirsiniz. Ayrıca, yakılan kalori ve adımların hesaplanmasında önemli olan ağırlık, boy ve doğum tarihi gibi veriler değiştirilebilir.