4 1 1

Google Play Müzik’te İndirme ve Yükleme İşlemi Hakkında Tüm Detaylar

Google Play Müzik, her geçen gün yeni platformların çıkmasına rağmen oldukça iyi bir hizmet olarak hayatına devam ediyor. Ancak bazı kullanıcılar henüz daha Google Play Müzik’te müzik indirme veya yükleme işleminin nasıl yapıldığından habersiz.

Günümüzde popüler olan Spotify, Apple Müzik gibi hizmetlerin çoğalmasıyla Play Müzik elbette biraz geri planda kalıyor. Ancak müziklerinizi saklamak veya paylaşmak için bence en güzel uygulama diyebiliriz.

Chrome’da Play Müzik’e Dosya Nasıl Yüklenir veya İndirilir?

1 1

Chrome’da yükleme veya indirme işlemleri için web uzantısı bulunuyor. Herhangi bir dosya yüklemek için sol üst kısımdan seçenekler simgesine tıklamanız ve ardından müzik yükle simgesine tıklayarak sürükleme işlemi yapabilirsiniz.

Google Play Müzik Yöneticisi’nde Yükleme ve İndirme Nasıl Yapılır?

Sizlerinde az çok bildiği gibi Google Play Müzik Yöneticisi’ni indirmeniz gerekiyor. Ardından uygulamaya Google hesabınız ile giriş yaparak müziklerinizi Google Play Müzik’e yükleyebilirsiniz.

3

Müzikler Otomatik Olarak Nasıl İndirilir?

4 1

Müziklerinizi dinlerken teker teker indirmeyi kimse istemez. Bu bakımdan güzel bir seçenek sizleri bekliyor. ‘Oynatma sırasında yakala’ seçeneğiyle Wi-Fi bağlantısı olduğunda Google Play Müzik, dinlediğiniz müziği otomatik olarak indirecektir.