Google Play Muzik 1

Google Play Müzik için Galaxy S8’e Özel Güncellemeler

Galaxy S8 akıllı telefonları, yayınlandığı andan bu yana belli aralıklarla düzenlemeler alıyor. Öncelikle Samsung’un Galaxy S8 serisi için yayınladığı sistemsel güncellemeler, ardından gelen belli başlı sistemleri uygulama olarak yayınlamak derken son olarak yeni seri akıllı telefonlar için markanın Google ile yaptığı anlaşmaları gördük. Bu anlaşmalara son olarak Google Play Müzik serisi de eklendi. İşte detaylar.

Samsung ile Google arasında yapılan anlaşmayla beraber, Samsung Galaxy S serisi akıllı telefonlarda varsayılan uygulamaların birçoğu Google uygulamaları olarak sunulmaya başlamıştı. Bu şekilde son seri Galaxy S serilerinde gelen müzik uygulaması da Google Play Müzik olarak kullanıcılara sunulmuştu. Özellikle Galaxy S8 serisi akıllı telefonlarla beraber sunulan Google Play Müzik uygulamasının sistemsel olarak da çok daha fazla özelliği olduğunu biliyoruz.

Çok daha kullanışlı bir uygulama olarak gösterilen yeni seri uygulamanın, şimdi ise sadece Galaxy S8 serilerine özel güncellemeler aldığı da belirtildi. Galaxy S8 akıllı telefonlarında yer alan uygulama için yayınlanan yeni güncellemeyle beraber, uygulamada da yeni özellikler kullanıcılara sunulmaya başlandı. Güncelleme sonrasında sisteme getirilen ilk yenilik ise yen, nesil radyo oldu.

Google Play Müzik

Google Play Müzik Güncellemesiyle Gelen Yeni Özellik

Bir kez daha hatırlatalım yeni özellik sadece Galaxy S8 akıllı telefonlarına getirilmiş durumda. Diğer seriler için yeni güncelleme yayınlanmış değil. Galaxy S8 serisi için yayınlanan Google Play Müzik uygulamasında ise dikkat çeken özellik yeni sürüm radyo. Değiştirilmiş Radyo özelliği olarak değerlendirebileceğimiz yeni özellikle beraber yeni şarkılardan oluşturulmuş kolaj listeleri dinleyebiliyorsunuz.

Uygulamayı çok daha keyifli hale getiren yeni güncellemenin sadece Galaxy S8 serisine özel olarak kalıp kalmayacağı ise kesin değil. En azından diğer Samsung serileri içinde yeni özelliğin bir süre sonra güncellemelerle geldiğini görebiliriz.