google soruyor tasarimiyla en cok elestirilen telefon google pixel in tasarimini nasil buldunuz 1487361834 1

Google, Pixel’deki eksiklikleri sordu

Google’ın geçtiğimiz yıl duyurusunu yaptığı Google Pixel ve Pixel XL modelleri özellikleri yönünden ve kamerası bakımından oldukça büyük beğeni toplamıştı. Ancak tasarımı hakkında yoğun eleştiri aldığı söylenen Google telefonları için, kullanıcılardan cihaz tasarımı hakkında net yorumlar istenmeye başlandı.

 
Daha önceden Google’ın Nexus serisini bitirerek kendi çatısı altında yeni amiral gemisi telefonları olan Google Pixel ve Google Pixel XL hem olumlu hem de olumsuz yüz binlerce eleştirinin odak noktası olmuştu. Tasarımı ise en çok eleştiri alan yönüydü.

 

Belli başlı bir kitle Google Pixel’in tasarımını oldukça fazla beğenirken, diğer kısım ise Pixel’in tasarımının göze hitap etmediğini ve güzel olmadığını belirtiyordu. Bu modelden hemen sonra yeni bir model üretecek olan Google’ın bu üretimden önce Pixel’in tasarımı hakkında kullanıcılardan fikirlerini almak istiyor.

 
Ürün müdürü olan Müdürü Krishna Kumar, Google’ın forumları üzerinden kullanıcılara seslenerek, Pixel cihazın tasarımını nasıl bulduklarını ve yeni modelde ne gibi beklentiler içerisinde olduklarını sordu. Çerçevesiz ekranlı, suya dayanıklı olması bunlara bir örnekti. Şimdiden çoğu kullanıcı isteklerini ve eleştirilen yönlerini belirtmiş durumda. Bu bakımdan yeni Pixel’i Google’ın çok fazla ilgilendirdiği ve ciddi çalışmalar üzerinden yeniden geliştirmeler sunacağı yönünde şimdiden fikirler vermiş durumda. Bakalım Google bu fikirleri ciddi anlamda gerçeğe dönüştürüp yeni modelde kullanıcı karşısına çıkaracak mı? Bekleyip göreceğiz.

 
Sizlerde fikirlerinizi sunmak isterseniz eğer, bu bağlantı üzerinden fikirlerinizi sunabilirsiniz.