Google Pixel 3a XL 1

Google Pixel 3a Ve 3a XL 8 Mayıs’ta Başlıyor

Eski Pixel Lite orta kademe piksel telefonlar bu hafta Google I / O geliştirici konferansına geliyor. Hintli perakendeci Flipkart, 8 Mayıs’ta Google Pixel 3a ve Pixel 3a XL’in kullanılabilirliği konusunda geri sayım başlattı.

Pixel 3 ve Pixel 3 XL

Google I / O, yıllık geliştiricilerin konferansı olan 7 Mayıs’ta Kaliforniya’da başlayacak ve Google’ın yeni donanımının doğru olacağından şüphelenen herkes gibi görünüyor. Piksel üreticilerinin daha ucuz Pixel 3 ve Pixel 3 XL sürümleri üzerinde çalışıyor olmaları aylardır açık bir sır olmuştur ve şimdi lansman tarihinin resmi bir onayı geldi.

Google Pixel 3a

Bu, Google’ın kendisinden değil, Hindistan’daki çevrimiçi perakendeci Flipkart’ın bir ortağı aracılığıyla geliyor. Özel bir açılış sayfasında, 8 Mayıs’a kadar konferansta açılış konuşmasının yapıldığı gün olacak olan yeni Pixel Phones’a söz veriliyor. Bu iki piksel telefon olduğu için, seçilen görüntü nedeniyle de net olmalıdır.

Google Pixel 3a Düşük Fiyattan Satışa Çıkacak

Her iki yeni Google Pixel 3a telefonu da muhtemelen amiral gemisinden çok daha ucuz, onlar Xiaomi ve Co için bir tehdit değil, 500 Euro’dan daha düşük fiyatlar beklemiyoruz. Zayıflamış bir özçekim kamerası ve Pixel 3 ailesinin bilinen iyi ana kamerası ile Google orta kademe ile çalışan Google Snapdragon 710 beklenmektedir.