Google Pixel 3 XL modelinin takside unutulmasıyla yeni fotoğraflar paylaşıldı

Bir Lyft kullanıcısı, müşterilerinden birisinin otomobilde Google Pixel 3 XL modeli unuttuğunu iddia etti ve cihazın fotoğraflarını paylaştı.


Son birkaç ayda sızıntılarla defalarca gündeme gelmiş olan Pixel 3 XL, bir kez daha sızdırıldı. Akıllı telefonun fotoğrafları, bu sefer de bir Lyft kullanıcısının test modelini otomobilde unutmasıyla paylaşıldı. 1 Eylül’de otomobiline aldığı bir yolcunun akıllı telefonunu unuttuğunu fark eden, cihazı biraz incelemesiyle ekran çentiğini fark eden ve 3 XL modeli olduğunu anlayan Anonymous Alligator isimli Android Police takipçisi, cihazın fotoğraflarını çekerek haber sitesiyle paylaştı.

Maalesef telefon kilitli olduğu (ve karıştırmak pek uygun olmayacağı) için yazılımsal açıdan ne gibi farklılıkları bulunduğunu bilmiyoruz.

Fotoğraflarda arka kapak üzerinde birçok yapıştırmanın bulunması dikkat çekiyor. Bu yapıştırmaların tam olarak neyi sakladığı, hangi donanımların konumlarını gösterdiği bilinmiyor.

Anonymous Alligator, fotoğrafları çekmesinden birkaç dakika sonra müşterisini telefonunu düşürdüğünden haberdar etmiş ve telefonu ona teslim etmiş.

Kaynak