Google Pixel 2 XL icin yeni konsept videosu paylasildi

Google Pixel 2 XL için yeni konsept videosu paylaşıldı

Kısa bir süre önce Google Pixel 2 XL’nin sızıntı resimlerini paylaşmıştık. Şimdi ise konsept videosu görüldü. İşte tüm detaylar!

Oldukça komik çinki orijinal Pixel’in tasarımı hantal duruyor. Pixel’in tasarımı çok fazla sade olduğundan alay konusu olmuş durumda. Fakat YouTube‘dan sürekli konsept videolar paylaşan bir kanal’da yeni bir konsept videosu geldi. Google’ı takip eden fan-freaking-tastic karşımıza geliyor. Tasarımda çok ufak bir değişikliğin bile çok büyük değişiklik oluşturduğu görülüyor.

Android Police‘den edinilen bilgilere göre Google Pixel 2 XL konsepti bizlere cihazın uçtan uca ekran ile tam olarak neye benzediği konusunda hafif bir ipucu veriyor. Rafine bir tasarıma sahip olacağı düşünülen yeni cihaz ince ve parlatılmış kenarların yanı sıra çok canlı renkler ile tasarımı şenlendiriyor.

Google Pixel 2 XL için yeni konsept videosu paylaşıldı

Renk seçenekleri artmalı!

Google’ın sadece birkaç renk stoğa çıkarması cidden kötü bir durum umarız Google birçok renk seçeneği alternafi bu modelde sunar. Google birçok renk için kullanıcılardan ek ücret istese bile kullanıcılar ödemeye hazır olduklarını düşünüyoruz.
Konsept video Google Pixel 2 XL cihazının tamamını kapsamıyor. Aslında son bir kaç hafta içerisinde gelen iddia ve söylentilerin toplanmış halini içeriyor.

https://youtu.be/e3TNtuREToQ