Google Pixel 2 ve Pixel 2 XLnin en iyi ve en kotu 3 ozelligi

Google Pixel 2 ve Pixel 2 XL’nin en iyi ve en kötü 3 özelliği

Google’ın yeni Pixel 2 akıllı telefonlarının en iyi ve en kötü 3 özelliği hakkında tüm detaylar…

Google’ın kısa süre önce tanıtığı Pixel 2 ve Pixel XL 2 telefonlarının en iyi ve en kötü 3 özelliği hakkında detaylı açıklamalar yapacağız. Google’ın yeni Pixel modelleri elbette şık gelirken fiyat konusunda çok fazla düşündürüyor. 649 dolar ile 949 dolar aralığında olan cihazın iyi ve kötü yanlarını bilerek cihaza yaklaşımınızı kolaylaştıracak 3 iyi ve 3 kötü özelliğini sizlerle beraber inceleyelim.

PİXEL 2 VE PİXEL 2 XL AYNI KAMERAYA SAHİP

Google’ın yeni akıllı telefonları olan Pixel 2 ve Pixel 2 XL’ın kameralarına baktığımızda iki ayrı modelin hiçbir farkı olmadığını söyleyebiliriz. Yani kameralarında yer alan bokeh efekti olsun ve diğer birçok özelliği de aynı olarak geliyor. Bu bakımdan düz model veya büyük modelin aynı olduğunu söyleyebiliriz.

GOOGLE RAKİPLERİNE KARŞILIK YAPAY ZEKA İLE GELİYOR

Google tarafınca yapılan yeni telefonlara baktığımızda, diğer rakiplerin asistanları olduğunu görüyoruz ve Google’ın bu durumdan eksik kalır yanı olması hiçte iyi olmayacaktı. En büyük rakibi olan Bixby Samsung’a göre Google elini boş tutmamış ve yapay zeka ile arttırılmış gerçekliğin gücünü birleştirerek yeni bir özellik ortaya koyuyor.

SÜREKLİ EKRAN VE MİKROFON

Google yeni cihazlarında sürekli ekran ve mikrofon özelliğiyle dikkat çekiyor. Google sesli komutları “Ok Google” gibi birçok özelliğiyle öne çıkmayı başarıyor. Özellikle Shazam severler için büyük bir artı olarak görülüyor.

KULAKLIK GİRİŞİ YOK

Google’ın yeni akıllı telefonlarında kulaklık girişi yer almıyor. Aslında bakacak olursak eğer yeni akıllı telefonların artık çoğunda kulaklık girişi yok. Bu bakımdan yeni telefonlarda ciddi bir eksiklik olarak düşünebiliriz.

PİXEL 2 XL EKRAN GÖVDE ORANI UÇTAN UCA DEĞİL

Yeni Pixel 2 XL’in bir diğer eksikliği ise uçtan uca ekran olmaması. Samsung’un özellikle yeni telefonları ve iPhone X gibi bazı telefon ekranları uçtan uca olarak geldiğinden Pixel’in bu konuda geri kaldığını görüyoruz.