Google Pixel 2 modellerini isletim sistemi olmadan gondermis1

Google, Pixel 2 modellerini işletim sistemi olmadan göndermiş

ABD’de bir kişi Pixel 2 satın aldı ve telefonunu eline geldiğinde işletim sisteminin maalesef yüklü olmadığını fark etti.

Kısa süre önce bir Amerikalı tüketici heyecanla Pixel 2 satın almaya karar verdi. Telefonu eline ulaştı ve kutudan çıkarıp telefonu açmaya çalıştığında işletim sisteminin kurulmadığını fark etti.

Pixel 2 ve Pixel 2 XL bildiğiniz gibi son zamanlarda birçok hata ile gündeme çıkmıştı. Özellikle ekran yanması ve Android Auto ile bazı problemler çıkarak akıllı telefon garip ses hatalarıyla da gündemde yer alıyor. Şimdi ise Pixel 2 kullanıcısının işletim sistemi sıkıntısı olaya bomba etkisi oluşturdu.

Olay Reddit’e taşındı

Reddit üzerinde açılan konu ile MAKES_PEOPLE_MAD adında bir kullanıcının başına gelmiş gibi duruyor. Sizlerinde görebileceği gibi “Mevcut sistem bulunamadı. Cihaz maalesef başlatılamıyor” hatası görünüyor.

MAKES_PEOPLE_MAD nickli kullanıcının Google ile iletişim kurması sonucu Google, kullanıcıya yeni bir Pixel 2 göndermeyi kabul etmiş. Ayrıca elindeki cihazında geri iade etmesi rica edildiği belirtildi. Google ise konu hakkında bir yorum yapmadı.

Google Pixel 2 modellerini işletim sistemi olmadan göndermiş